TOKSIČAN BRAK I UTEHA U HRANI SU JE UNIŠTILI: Ovako je uspela da promeni ceo životni stil i otarasi se kilograma
Prejedanje, Foto: Chris Rout / Alamy / Profimedia

PROMO

TOKSIČAN BRAK I UTEHA U HRANI SU JE UNIŠTILI: Ovako je uspela da promeni ceo životni stil i otarasi se kilograma

Objavljeno:

„Neko vreme sam osećala da sam izgubila kontakt sa sobom i svojim zdravljem“, rekla je K. „Tek kada sam se odvojila od supružnika i preselila u svoj prostor, konačno sam osetila da kontrolišem svoj život. Bilo je vreme da počnem da brinem o sebi." K. je podelila kako se osećala nesrećnom zbog svog tela i da je imala potrebu da promeni način života. Probala je razne programe za mršavljenje, ali je bila razočarana rezultatima. „Videla bih mali, privremeni gubitak težine, ali nisam znala kako da zadržim tu težinu“, rekla je ona. "Takođe sam se uvek osećala gladno i nemotivisano."

Kao osoba zaposlena u zdravstvenom sistemu, K. je rekla da joj je najvažnije pre upotrebe nekog preparata da se uveri da je on laboratorijski testiran i da je poptuno bezbedan za korišćenje. „Kod koleginice na stolu sam videla neke kapi i pitala je šta joj je to, a ona mi je rekla da su to biljne kapi za mršavljenje i detoksikaciju organizma preko jetre i bubrega“. K. je rekla da su je zaintrigirale ove kapi jer je videla da su sve zdravstvene izjave zasnovane na naučnim dokazima i to ju je inspirisalo da ih u ona proba. „Kapi su mi naišle baš u pravo vreme kada sam osećala da mi se život okreće na bolje - preseljenje u novi stan, izlazak iz toksičnog braka, kao i to što sam sada kuvala samo za svoju decu i sebe - dalo mi je motivaciju da uspostavim nove zdrave navike“, objasnila je ona. Od novembra 2022. K. je izgubila skoro 40 kilograma i kaže da voli svoju novu figuru.

„Smanjila sam konfekcijski broj za čak dve veličine“, rekla je ponosno. „Mogu da nosim odeću koja je pripijenija i da se osećam samouvereno u njoj. K. je takođe osvojila velike pobede i pored kilaže koje su je dodatno motivisale. „Sada imam više snage i izdržljivosti za vežbanje“, izjavila je ona. „Bol u kolenu mi se smanjio, pa mi je lakše da budem duže na nogama tokom dana. I moja želja za slatkišima, ugljenim hidratima i alkoholom je nestala!“

Kao majka dvoje dece uzrasta od četiri i šest godina, K. je rekla da voli svoju novopronađenu energiju. „Opet se osećam kao ja. Imam još samo 5 kg do željene težine. Green Fit biljne kapi su mi pomogle da promenim ceo moj životni stil."

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Promo
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.