SVI DODAJU OVO U KAJGANU I ZBOG TOGA ISPADA ZAGORELA I VODENASTA: Odmah ćete stati s tim
Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti

PAŽNJA

SVI DODAJU OVO U KAJGANU I ZBOG TOGA ISPADA ZAGORELA I VODENASTA: Odmah ćete stati s tim

Pogledajte da niste napravili jednu od ovih čestih grešaka pri spremanju ukusne kajgane

Objavljeno:

Kajgana je često omiljeni doručak mnogih koji ne mogu da zamisle početak dana bez jaja pripremljenih na ovaj način. Ipak, često se desi da nešto krene naopako, pa pogledajte da niste napravili jednu od ovih čestih grešaka pri spremanju ukusne kajgane:

1. Koristite stara jaja - pri spremanju dobre kajgane najbitnije je da su jaja sveža

2. Koristite nekvalitetan tiganj - kod dotrajalog tiganja često se dešava da se jaja slepe ili zagore

Kajgana
foto: Profimedia

3. Ne dodajete putera - dodatak samo malo margarina ili bilo kojeg drugog putera vidno će poboljšati ukus kajgane

4. Ne mešate dovoljno - kajganu je potrebno konstantno mešati tokom prženja

5. Ne dodajete začine kako treba - so i drugi začine trebate dodati odmah na početku pripreme kajgane, a ne kada je već servirate

6. Dodajete mleko - dodavanje mleka u kajganu stvoriće isuviše vodenu smesu, ili će u drugom slučaju jaja brže zagoreti pri dnu

(Espreso/Oklagija.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.