OVO JUTARNJE PIĆE OBOŽAVA ZONA ZAMFIROVA: Pije ga SEDAM DANA na PRAZAN STOMAK, znate li koje je
Zona Zamfirova, Foto: Printscreen/Dailymotion/EX YU STARI FILMOVI, SERIJE I EMISIJE Follow, RTS

OTKRIVAMO

OVO JUTARNJE PIĆE OBOŽAVA ZONA ZAMFIROVA: Pije ga SEDAM DANA na PRAZAN STOMAK, znate li koje je

Ujutru sedam dana na prazan stomak pije po dva decilitra soka od limuna, pomorandže ili grejpa koji u blenderu pomeša s 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja, a može se dodati i malo đumbira. Kasnije popije pola litre detoks čaja. Tokom detoksikacije jede normalno, ali ne jede teške obroke

Objavljeno:

Za Katarinu Radivojević godine su, definitivno, samo broj! Otkako se pojavila na filmskom platnu kao Zona Zamfirova, sve je očarala nestvarnom lepotom, posebno krupnim očima i širokim osmehom. U petoj deceniji blista, a iako je radila neke minimalne estetske korekcije na sebi, pobornik je što prirodnijeg izgleda.

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - kaže Katarina.

Ističe da se skorz prepušta svom lekaru, u čije znanje i stručnost beskrajno veruje, kada je u pitanju nega lica. Smatra da je velika esteta i profesionalac, i ume sve da uradi umereno, na pravi način.

Katarina Radivojević
foto: Dragan Kadić

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - rekla je glumica, koja svoj dobar izgled upotpunjuje i postom, smatrajući da je nega iznutra jako bitna.

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, jakom vilicom i istaknutim jagodicama, iako se mnogo spekulisalo o korekcijama na njenom licu. Sa druge strane, Katarina izuzetno vodi računa šta jede, veoma retke su prilike kada sebi dopusti da se opusti.

U poslednjih nekoliko godina primetila je da joj smeta gluten, pa se trudi da ga izbaci iz svoje ishrane. Testeninu je izbacila iz svakodnevice, a ako je jede, trudi se da to bude pirinčana ili kukuruzna. Takođe, kad god može, izbegava mleko i mlečne proizvode, ali pije sirutku koja je dobra za mišiće, ali i za čišćenje jetre..

Ako se dogodi da nekoliko dana jede nezdravu ili manje zdravu hranu, lepa gumica tada primeni detoks tretmane prema dr Šulcu.

Katarina Radivojević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ujutru sedam dana na prazan stomak pije po dva decilitra soka od limuna, pomorandže ili grejpa koji u blenderu pomeša s 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja, a može se dodati i malo đumbira. Kasnije popije pola litre detoks čaja. Tokom detoksikacije jede normalno, ali ne jede teške obroke.

- Nakon završenog tretmana osećam se bolje, a ten mi blista. Koža puno govori o stanju organizma, a kod mene je to posebno izraženo - otkrila je jednom prilikom Radivojevićeva.

Kako izgleda Katarinin jelovnik za jedan dan?

Doručak

Ujutru pije mlaku limunadu koja je jako dobra za razgradnju masnoća i metabolizam generalno. Zatim pojede neko voće, ali uglavnom sezonsko, ono koje raste u kraju u kojem se trenutno nalazi. Slede musli ili ovsena kaša sa sojinim ili pirinčanim mlekom. Možete da joj dodate svašta – granolu koja pozitivno deluje na probavu, semenke lana, suvo voće, kakao jer sadrži puno mineral.

Potom pije kafu.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.