NOVOSAĐANKA RASEKLA PILETINU, A ONDA JE DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA: Ono što je videla UNUTRA, zgadiće vam je zauvek
Piletina, Foto: Printscreen/twitter/jela_m_lazic

OPREZ!

NOVOSAĐANKA RASEKLA PILETINU, A ONDA JE DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA: Ono što je videla UNUTRA, zgadiće vam je zauvek

Verovatno poverenje imate u pijace i svoje odabrane prodavce mesa, ali budite na oprezu!

Objavljeno:

Većina nas kada kupuje meso prvo proveri rok trajanja tog mesa, ali dešava se svima propust. Kupovina pokvarenog mesa nije prijatna u najmanju ruku. Ova slika iz Novog Sada šokirala je tviter!

Naime jedna korisnica Tvitera objavila je fotografiju pilećeg filea koje je navodno kupila na na Ribljoj pijaci u Novom Sadu, a kada ga je rasekla ostala je u čudu onim što je videla.

"Ćerka kupila pile danas na Ribljoj pijaci kod registrovanog prodavca, gde uvek kupuje. Da ga iseče, kad... Zna li neko šta je ovo?! Šta nam ovo rade ljudi moji?!", napisala je ona na Tviteru uz priloženu fotografiju.

Iako na prvi pogled deluje kao da je parče piletine dobilo neko ekstra punjenje, stvar je mnogo, mnogo gora. Brojni korisnici Tvitera šokirani su kupljenom piletinom, a jedan korisnik upozorio je da je u pitanju bolest zelenih mišića zbog prebrze utovljenosti. Dodao je da je meso neispravno jer je u pitanju infekcija, kao i da je obavezno prijaviti inspekciji.

Sa druge strane, mnogi napominju da ovakvo stanje mesa može i da nastane kad se meso više puta odmrzava i zamrzava.

Usledili su i mnogi duhoviti komentari a ovo su neki od njih: "Mlado, još zeleno unutra, treba da sazri"; "Piletina punjena avokadom"; "Punjeno belo po ceni obično belog, a još se žališ".

00:54

ŠNICLE PUNJENE KAJMAKOM ZA TILI ČAS! Domaćice, zaboravite na rernu, pomoću OVOG TRIKA meso je gotovo za tren oka! (VIDEO)

(Espreso/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.