HOROSKOP OTKRIO ŠTA ĆE SE DESITI POSLEDNJE NEDELJE APRILA: Evo kom ZNAKU se ŽIVOT MENJA IZ KORENA
Horoskop, Foto: Profimedia

Ljubav u aprilu

HOROSKOP OTKRIO ŠTA ĆE SE DESITI POSLEDNJE NEDELJE APRILA: Evo kom ZNAKU se ŽIVOT MENJA IZ KORENA

Ovnovi bezobzirni, Rakovima svbe ide od ruke, a vama...

Objavljeno:

Biće interesantno, u tome se astrolozi slažu. Evo šta će se vašem znaku desiti u poslednjoj nedelji aprila. Svakako vam neće biti dosadno.

Ipak nekima će doneti mirniji period, dok će drugima uneti promene i doneti realizaciju planova na kojima su već neko vreme radili.

Horoskop
foto: Profimedia

Ovan - Mirniji period

Ljubav: Na emotivnom planu je situacija prilično stabilna, partner se trudi da vam udovolji, a i vi se potrudite da ne prigovarate za svaku sitnicu. Partner učestvuje u svim problemima, želi da vam pomogne i pogura vas i, koliko god ne vidite jasno, misli na vas da vam olakša. Preko puta vas je osoba koja želi na sve načine da vam pomogne i potrudite se da to uvidite jer bi bilo kakav napad doveo do svađe. Porodica je baza u kojoj bi trebalo da se osećate sigurno. Slobodni Ovnovi trenutno nisu spremni za ozbiljnu vezu, ali će im prijati flertovanje i dopisivanje s nekim zanimljivim osobama. Moguća su poznanstva na putu, u komšiluku ili preko braće i sestara.

Bik - Originalni i inovativni

Ljubav: Bikovi koji su u braku ili vezi će i ovu nedelju provesti u harmoničnim i stabilnim odnosima. Partner će vam biti ogromna podrška, a u nekim situacijama vam može pomoći i finansijski. Komunikacija među vam je sve bolja, pa ćete vrlo rado provoditi vreme zajedno. Parove koji imaju decu očekuju lepe vesti od njih. Vikend ćete provesti u krugu prijatelja i porodice, a neke očekuje i putovanje. Slobodni Bikovi nemaju naročito velike zahteve kada je ljubav u pitanju, ali ono što im nikako neće prijati to je pritisak i osećaj da nešto moraju da urade. Ako se budu tako osećali, pobeći će glavom bez obzira i potražiti razumevanje na drugoj strani. Najviše će vam prijati flert, dopisivanje s više osoba u isto vreme, trenutna zabava, bez previše uplitanja emocija. Neki Bikovi bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu na putu.

Blizanci - U sporijem ritmu

Ljubav: Blizanci koji su u braku ili vezi osećaju da se nedovoljno trude i ne posvećuju dovoljno pažnje partneru, ali trenutno nisu u situaciju da daju više. Partner bi trebalo da ima razumevanja jer, u suprotnom, postoji bojazan da potražite utehu na drugoj strani. Vaše reakcije će biti takve da ćete manje pričati, a više govoriti očima i pokretima, što takođe može iritirati osobe koje su pored vas. Bićete skloni porocima, pa povedite računa da ne skliznete u tom pravcu. Slobodni Blizanci će menjati mišljenja iz časa u čas, a fokus neće biti na jednoj osobi. Više će vam prijati da flertujete, ćaskate i dopisujete se s više osoba, nego da posvetite pažnju samo jednoj. Naročito će vam smetati osobe koje komplikuju stvari.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak - Brza realizacija

Ljubav: Kada je u pitanju emotivni život, Rakovi koji su u braku ili vezi rešavaju pitanja iz prošlosti i mogu odlučiti da otputuju s partnerom na neku destinaciju na kojoj su nekada davno bili srećni. Neki pripadnici znaka mogu tokom ovog perioda da započnu paralelnu vezu s osobom koja je mnogo mlađom, što im kasnije može doneti probleme. Rakovi koji su trenutno sami ponovo osećaju čežnju za osobom iz prošlosti koja je iz nekog razloga ostala nedostupna. Nekima se u život vraća bivša ljubav, pa će proživljavati novu mladost. Platonski odnosi, veze na daljinu i tajne ljubavi su ono što vas tokom ovog perioda inspiriše. Možete doći u situaciju da saznate neke tajne koje se tiču osoba za koje vas vezuje prošlost.

Lav - Uspešne promene

Ljubav: Kada je u pitanju emotivni život, Lavovi koji su u braku ili vezi osećaju osvežavajuću atmosferu u svojoj vezi i neke momente koji su im dosad bili nepoznati. Dosta razgovarate s partnerom i pravite planove koji su zanimljivi i to vas veoma zabavlja. Prija vam da izlazite i držite se, a partner vas u tome podržava, pa vam svakako predstoji dinamičan i uzbudljiv period udvoje. Lavovi koji trenutno nemaju partnera uživaju u slobodi na pravi način. Srećete dosta mlađih osoba koje vam privlače pažnju svojom duhovitošću i intelektom, a razgovor s njima pretvara se u pravu avanturu. I upravo to je ono što vam drži pažnju i navodi vas da poželite nešto više od površnog kontakta. Što vam razgovor s nekim bude zanimljiviji, to je veća šansa za ljubavnu romansu.

Devica - Šira slika

Ljubav: Kada je u pitanju emotivni život, Device koje su u braku ili vezi prolaze s partnerom kroz period tokom kog žele da učvrste odnos. Važno vam je da razgovarate potpuno otvoreno i u odnosu prema drugima nastupite kao tim, bez obzira na lična neslaganja. Shvatate da vam veza na neki način nameće obaveze i odgovornost, ali ste isto tako svesni da vas čini boljima. Moguća je i razdvojenost od partnera zbog odlaska u inostranstvo. Device koje su trenutno slobodne okrenute su poslu i napredovanju u karijeri. I upravo preko posla mogu upoznati osobu koja će ih veoma zainteresovati, najpre samo kao prijatan sagovornik, a zatim i kao potencijalni partner. Krajem nedelje moguće je poznanstvo s osobom koja će vam biti važna u dužem periodu i s kojom ćete razviti dublji odnos.

Ljubav, Novac
foto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga - Raskršće puteva

Ljubav: Vage koje su u braku ili vezi će sve ono što im se dešava na poslovnom planu preslikati i na privatni ili se radi o nekim zajedničkim projektima. Iako se radi o prelaznim momentima probajte da napravite balans i ne preskačete informacije koje se tiču vašeg odnosa. Iako se radi o nesvesnom ponašanju, partner bi mogao da vam zameri da niste iskreni i otvoreni. Krajem nedelje će se situacija popraviti i sve će se razjasniti. Imaćete zanimljive razgovore i podići vezu na viši nivo. Vikend je odličan za rasplamsavanje strasti ili neko zajedničko putovanje. Slobodnim Vagama je od ove nedelje naglašen društveni život, ali bi mogle da očekuju ulazak u fatalnu vezu, s dosta strasti i iznenađenja. Moguće je da se radi o osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja, a nije isključeno da se radi o nekome ko je skoro ušao u vaš život, naglo i iznenada. Pripremite se za avanturu i nezaboravne i čulne momente.

Škorpija - Važni razgovori

Ljubav: Škorpije koje su u braku ili vezi bi mogle da imaju iskušenja na emotivnom planu. Ako je odnos u krizi, mogući su prekidi, ali nije isključeno da ćete baš u ovom periodu rešiti probleme koje već duže vreme gurate pod tepih. Škorpije koje su u dobrom odnosu rešavaće važna i značajna porodična pitanja. Aktiviraćete neke događaje iz prošlosti i naterati partnera da bude otvoreniji. Slobodnim Škorpijama će prijati flert i neobavezna ćaskanja, u kojima će one biti zvezde - delovaće fatalno na mnoge, a pleniće intelektom i elokventnošću. Slobodni pripadnici ovog znaka će se lepo zabavljati, ali će za ulazak u ozbiljnu vezu morati da sačekaju neki bolji period. Moguće je da ćete obnoviti kontakt s nekim iz prošlosti ili ko je daleko od vas.

Strelac - Vraćanje unazad

Ljubav: Strelčevi koji su u braku ili vezi će u partnerskim odnosima imati bolju komunikaciju nego inače. Partner će imati razumevanja i znati kada da vas ostavi na miru, a kada da podeli s vama i neke najintimnije stvari. Ovo je period vakuuma, koji partner i te kako oseća i vidi, pa će se u nekim momentima doći do distance, ali će znati kada treba da vas nasmeje i ohrabri. Neki Strelčevi bi krajem nedelje mogli da odu na kraće putovanje, koje će im veoma prijati. Slobodni Strelčevi će ove nedelje više biti okrenuti poslovnim dešavanjima, ali bi mogla da ih zaintrigira mlađa osoba, koja je veselog duha i veoma pričljiva. Prijaće vam njena energija i društvo, pa biste mogli da produbite odnos i počnete češće da se čujete i dopisujete. Ne bi trebalo da započinjete ništa ozbiljnije u ovom periodu, već sačekajte kraj meseca, kada zvezde budu povoljnije. Možete je sresti na putu, u društvu ili preko prijatelja i rodbine.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac - Ozbiljni razgovori

Ljubav:Kada je u pitanju emotivni život, Jarčevi koji su u braku ili vezi mogu imati dosta tenzičan odnos s partnerom i očekuje ih mnogo napetosti. Imate osećaj da sve što kažete partner doživi kao napad, pa se stalno nalazi u odbrambenom stavu. Sredinom nedelje, kada se tenzije malo spuste, razgovarajte s partnerom, pa će stvari umnogome biti lakše za sve. Jarčevi koji su trenutno slobodni mogu preko posla ili svakodnevnog okruženja da upoznaju zanimljivu osobu koja je brza, okretna i vedrog duha. Upravo ono što vam je u ovom trenutku potrebno, pa slobodno možete da se opustite i date sebi oduška kroz izlaske i prijatne razgovore. Na kraju nedelje možda poželite nešto više od prijateljstva.

Vodolija - Period za ljubav

Ljubav: Na emotivnom planu Vodolije koje su u braku ili vezi osećaju veliku emotivnu privrženost s partnerom, ali i fizičku privlačnost, koja je tokom ovog perioda izražena. Sjajan odnos s decom, a ako nemate potomstvo, sada ćete poželeti da promenite to. Vodolije koje su trenutno slobodne mogu se zaljubiti u mlađu osobu vedrog karaktera, koja je veoma pričljiva i interesantna. I pored velikog interesovanja koje tokom ovog perioda izazivate kod suprotnog pola, ovaj susret bi mogao da vas navede da počnete da razmišljate o vezi. Mnogi će tokom ovog perioda ulaziti u paralelne veze ili će barem imati priliku za to.

Ribe - Odgovornost i stabilnost Ljubav: Kada je u pitanju emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi imaju potrebu za intimnošću i povlačenjem u sigurnost svog doma i poznatog okruženja. Partner razume vaše potrebe, te osećate mir i sigurnost na emotivnom planu. Ovo je period u kom emotivno sazrevate i preuzimate više odgovornosti u odnosu nego što ste to činili do sada. Partner će vam biti velika podrška u dešavanjima koja ćete ove nedelje imati s bliskim ljudima i doprineće tome da iz svega izađete jači. Ribe koje su trenutno slobodne mogu se osećati ranjivo tokom ovog perioda, pa neće biti raspoložene za produbljivanje kontakata koje uspostavljaju. Kratki susreti i dosta priče i izlazaka, ali malo suštinskog razumevanja o otvaranja ka drugima. Ipak, plenite harizmom i energijom, pa će se mnogi lepiti za vas i tražiti vaše društvo.

LJUDI NIJE ŠALA, PAZITE SE RETROGRADNOG MERKURA! Pevač otkrio, PLANETE utiču na sve: Brat mi je astrolog, UVEK GA PITAM:

00:55

LJUDI NIJE ŠALA, PAZITE SE RETROGRADNOG MERKURA! Pevač otkrio, PLANETE utiču na sve: Brat mi je astrolog, UVEK GA PITAM!

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.