STAVITE OVAJ SASTOJAK U SUPU I KNEDLE VAM NIKAD NEĆE BITI TVRDE: Svaka domaćica ga IMA
Supa, Foto: Bakina kuhinja

PAŽNJA

STAVITE OVAJ SASTOJAK U SUPU I KNEDLE VAM NIKAD NEĆE BITI TVRDE: Svaka domaćica ga IMA

Domaćicama nije teško da pripreme pravu domaću supu, ali ono što se često dešava, čak i onim najiskusnijima, jeste da se knedle ili raspadnu ili ne skuvaju dovoljno, a umeju da budu i tvrde

Objavljeno:

Iako su kupovne supe iz kesice dobra zamena, svakako ne mogu da se porede sa onim domaćim.

Osim što je mnogo zdravija i ukusnija, domaća supa odlično utiče i na naš organizam. Verujemo da najviše volite da ih jedete s rezancima ili knedlama.

Domaćicama nije teško da pripreme pravu domaću supu, ali ono što se često dešava, čak i onim najiskusnijima, jeste da se knedle ili raspadnu ili ne skuvaju dovoljno, a umeju da budu i tvrde.

Postoji način da ih napravite tako da budu savršene, a u tome će vam, verovali ili ne, pomoći masnoća.

Sastojci:

1 jaje

30 g masnoće

80 g griza

1/3 kašičice soli

Priprema:

Knedle, Supa
foto: Bakina kuhinja

Dobro umutite jaje i so, a zatim dodajte ulje, ili istopljeni puter ili mast. Sve sjedinite, a zatim sipajte griz i promešajte. Nemojte dugo mešati, potrebno je samo da se sjedine sastojci. Umočite kašiku u supu, zahvatite malo smese (manje od pola kašičice) i spustite je u supu. Ukoliko želite da knedle budu lepo oblikovane, prebacujte smesu iz jedne kašičice u drugu, a zatim je spuštajte u supu. Nakon toga, supu poklopite i kuvajte je oko pola sata na umerenoj temperaturi. Potrebno je da supa sve vreme vri.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.