OVO SU NAJSREĆNIJE RASE PASA: Polovina Srba ih drži, a ni ne znaju ŠTA ONI PREDSTAVLJAJU
Pas, Foto: Printscreen/TikTok/lily_boris_darcy

paŽnja

OVO SU NAJSREĆNIJE RASE PASA: Polovina Srba ih drži, a ni ne znaju ŠTA ONI PREDSTAVLJAJU

Kada je u pitanju izbor novog psa, jedan od kriterijuma može biti i sreća koju rasa pasa donosi. Iako je sreća subjektivan osećaj, neke rase pasa se izdvajaju po izraženoj živahnosti, veselju i druželjubivosti što ih čini neizmerno srećnim

Objavljeno: 14:18h

Pas je čovekov najbolji prijatelj, a izbor rase može biti ključni faktor za sreću i zadovoljstvo kako vlasnika tako i samog ljubimca.

Kada je u pitanju izbor novog psa, jedan od kriterijuma može biti i sreća koju rasa pasa donosi. Iako je sreća subjektivan osećaj, neke rase pasa se izdvajaju po izraženoj živahnosti, veselju i druželjubivosti što ih čini neizmerno srećnim.

U nastavku ćemo vam predstaviti deset najčešće citiranih najsrećnijih rasa pasa:

pas
foto: William Scott / Alamy / Profimedia

1. Zlatni retriver 2. Bernski planinski pas 3. Labrador retriver 4. Irski seter 5. Pudlica 6. Španijel (kavalir, koker, springer) 7. Buldog 8. Basenji 9. Doberman 10. Nemački ovčar

Ove rase se ističu po izrazitoj druželjubivosti, ljubavi prema igri i pažnji, kao i po svojoj inteligenciji i odanosti. Naravno, svaki pas ima svoju jedinstvenu ličnost i karakter, i uvek je važno pronaći psa koji savršeno odgovara vašem životnom stilu.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.