OVO JE NAJNEZDRAVIJA HRANA KOJA SE PRODAJE U SRBIJI: Dobro OBRATITE PAŽNJU, nemojte da VAS TRUJU
Pijaca, Foto: Emilija Jovanović

obavezno pročitajte!

OVO JE NAJNEZDRAVIJA HRANA KOJA SE PRODAJE U SRBIJI: Dobro OBRATITE PAŽNJU, nemojte da VAS TRUJU

Nažalost, danas je brza hrana lako dostupna, a retko ko razmišlja o posledicama nakon prejedanja!

Objavljeno:

Ovo je lista 10 najnezdravijih namirnica koje možete kupiti u Srbiji!

1. Pržena hrana - Pržena hrana može izazvati probleme sa varenjem, povećati nivo holesterola i dovesti do srčanih oboljenja.

2. Gazirana pića - Gazirana pića su puna šećera i veštačkih zaslađivača, što može uzrokovati dijabetes, prekomernu težinu i druge zdravstvene probleme.

3. Brza hrana - Hrana iz restorana brze hrane obično sadrži previše soli, šećera i masti, što može uzrokovati gojaznost i bolesti srca.

4. Prerađena hrana - Prerađena hrana sadrži veštačke aditive, konzervanse i druge hemikalije koje mogu oštetiti vaše zdravlje.

5. Hamburgeri - Hamburgeri su puni masnoće, soli i kalorija, što ih čini veoma nezdravim izborom.

6. Kobasice - Kobasice sadrže velike količine soli, masti i konzervansa, što ih čini jednom od najnezdravijih vrsta mesnih proizvoda.

Kobasice, Kobasica, Meso
foto: Profimedia

7. Pohovana hrana - Pohovana hrana je pržena i sadrži previše ulja i masti, što može uzrokovati probleme sa varenjem i povećati rizik od srčanih oboljenja.

8. Kolači i slatkiši - Kolači i slatkiši sadrže previše šećera, masti i kalorija, što ih čini nezdravim izborom za vašu ishranu.

9. Sladoled - Sladoled sadrži velike količine šećera, masti i kalorija, što može uzrokovati prekomernu težinu i probleme sa zdravljem srca.

Sladoled, Pistaći
foto: Printscreen/youtube/ COLINary

10. Konzervisana hrana - Konzervisana hrana može sadržati velike količine soli i šećera, što može uzrokovati povećanje krvnog pritiska i dijabetes.

Kako bismo sačuvali naše zdravlje, važno je da biramo zdravije opcije hrane, kao što su sveže voće i povrće, nemasni proteini i integralne žitarice.

06:00

ZBOG OVIH LOŠIH NAVIKA, VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT I PLODNOST SU UGROŽENI! Stanišić otkrila koja hrana može da vam pomogne (VIDEO)

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.