SVAKA ŽENA MORA DA IMA OVU BILJKU U KUĆI: Ako čekate da vas DEČKO ZAPROSI, LETITE DO CVEĆARA i ULEPŠAJTE DOM
Spatifilum, Foto: Youtube printscreen/Moj svet biljaka

ZA SVE ŽENE I DEVOJKE

SVAKA ŽENA MORA DA IMA OVU BILJKU U KUĆI: Ako čekate da vas DEČKO ZAPROSI, LETITE DO CVEĆARA i ULEPŠAJTE DOM

Veruje se da ako date spatifilum devojci koja traži dečka, ona će ga uskoro naći

Objavljeno:

Mnogi tvrde da im je ova biljka donela veliku sreću u kući, da je donela ženama plodnost, sreću u ljubavi i slično. Možda je sve to istina, ali smo sigurni da ova biljka čisti vazduh u vašem domu, malo više nego ostale.

Za nju se vezuju mnoga sujeverja ali i naučne činjenice, evo šta kažu zabavna predviđanja.

Spatifilum
foto: Printscreen YouTube/BAUHAUS Hrvatska

Veruje se da ako date spatifilum devojci koja traži dečka, ona će ga uskoro naći. Ako ga predstavite udatoj dami, u porodici će se pojaviti dete. Od davnina, žene su počele da primećuju da prisustvo ove prelepe biljke u kući nužno podrazumeva i dobre promene, posebno u ljubavnim odnosima.

Devojke su pronašle svog izabranika, one u vezi ubrzo su dobile ponudu za brak, a udate žene živele su srećnim bračnim životom. Sreća je stigla i u kuću žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, a pojavom ove biljke konačno ih je obradovala vest o dugo očekivanom radosnom događaju. Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala je nadaleko poznata. Danas je „ženska sreća” jedan od najrasprostranjenijih i omiljenih poklona lepšem polu.

Par, Veridba, Prosidba, Verenički prsten, Venčanje, Svadba, Ljubav, Cveće, Poklon
foto: Profimedia

Ako želite da vam ova biljka promeni život, iskreno je volite, vodite računa o njoj, zalivajte je, hranite je, tretirajte je ako je potrebno. Pustite da oseti vašu ljubav, neka vam otkrije svoja magična svojstva i uverićete se da je „ženska sreća“ i vera u nju zaista istinita.

2 TORTE, CVEĆE I KOLAČI, CELA VILA ŠLJAŠTI: Ovako su Seka i Veljko proslavili 12. GODIŠNJICU, a čuveni pevač im je pevao na uvce:

01:30

2 TORTE, CVEĆE I KOLAČI, CELA VILA ŠLJAŠTI: Ovako su Seka i Veljko proslavili 12. GODIŠNJICU, a čuveni pevač im je pevao na uvce

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.