POZNATI VODITELJ IZBACIO CRVENO MESO IZ ISHRANE: Svet ne prestaje da bruji zbog onog što mu se DESILO
Sajmon Kauel, Foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

šok

POZNATI VODITELJ IZBACIO CRVENO MESO IZ ISHRANE: Svet ne prestaje da bruji zbog onog što mu se DESILO

Dan započinje zelenim smutijem, a za ručak su na meniju supa i pirinač. Jednom prilikom je otkrio da voli da pojede i pasulj uz tostirani hleb, ali da gubitak kilograma duguje ispijanju većih količina vode. Kada je vežbanje u pitanju, Sajmon najviše vozi bicikl. Mediji su često pisali da voditelj u svom domu ima 15 bicikala, jer su oni njegova velika strast

Objavljeno:

Britanski voditelj i producent, Sajmon Kauel, hteo je da vodi računa o zdravlju, a onda se desila neočekivana promena.

Čuveni i strogi muzički sudija u takmičenju "X faktor", Sajmon Kauel (63) suočio se sa zdravstvenim problemima 2017. godine. Tada je završio u bolnici zbog niskog šećera u krvi, a briga za zdravlje ga je naterala da uvede određene promene. Nutricionisti su ga savetovali da iz ishrane izbaci crveno meso, mlečne proizvode, šećer, hleb i gluten.

Nakon što je primenio ove savete, Sajmon je uspeo da smrša dosta kilograma. Pretpostavlja se da je izgubio između 10 i 20 kilograma, jer je razlika i više nego očigledna. "Prilično sam se držao toga, ali vežbanje igra važnu ulogu", rekao je Sajmon za medije. Kako izgleda jelovnik strogog sudije?

a
foto: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dan započinje zelenim smutijem, a za ručak su na meniju supa i pirinač. Jednom prilikom je otkrio da voli da pojede i pasulj uz tostirani hleb, ali da gubitak kilograma duguje ispijanju većih količina vode. Kada je vežbanje u pitanju, Sajmon najviše vozi bicikl. Mediji su često pisali da voditelj u svom domu ima 15 bicikala, jer su oni njegova velika strast.

Inače, vožnja bicikla može da ubrza otkucaje srca i sagori oko 260 kalorija za 30 minuta. Kada je crveno meso u pitanju, jedna studija Univerziteta Harvard iz 2012. pokazala je da konzumiranje velikih količina crvenog mesa zapravo može da skrati naše živote. Ispitanici koji su jeli puno crvenog mesa manje su i vežbali, pa su umirali mlađi, uglavnom zbog kardiovaskularnih bolesti.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.