OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA SU ROĐENI JEDNO ZA DRUGO: U BRAKU mogu da sagrade IMPERIJU, NE MOŽE IM NIKO NIŠTA
Moćan par, Foto: Profimedia

Ljubavni horoskop

OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA SU ROĐENI JEDNO ZA DRUGO: U BRAKU mogu da sagrade IMPERIJU, NE MOŽE IM NIKO NIŠTA

Njih ništa ne može da zaustavi jednom kada se spoje

Objavljeno:

Najbolji par horoskopa postoji, da, svaki znak ima neki drugi sa kojim je kompatibilan više nego sa bilo kojim drugim, ali ovaj par niko ne može da pobedi. Oni su najjači par zodijaka, i niko ne može da im parira.

Astrolozi su presudili, reč je o Lavu i Vagi, među kojima je hemija jača nego kod bilo kojeg drugog horoskopskog para.

Devojka, Crtež, Retro, Magija, Zodijak, Horoskop
foto: Profimedia

Već pri samom upoznavanju, među njima se može roditi velika obostrana simpatija i privlačnost, jer su Vage jako vešte u davanju komplimenata, što sjajno odgovara Lavovima koji obožavaju da budu u centru pažnje.

Horoskop
foto: Profimedia

Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života i s njim može doživeti pravi vatromet, što ispod čaršava, a što u emocionalnom smislu. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

A iako su po mnogo čemu različiti, ono što im je zajedničko je da se ne ustručavaju da pokažu nežnost jedno drugome, ali i u javnosti. Takođe, i Vage i Lavovi su sjajni komunikatori pa sve probleme rešavaju razgovorom, što njihovu vezu čini gotovo neraskidivom.

ULAZIMO U GODINU SEDMICE, SADA KARMA ODLUČUJE! Astrolog upozorio: Smeškam se 2023. godini JER ĆE SVAKO DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE:

01:03

ULAZIMO U GODINU SEDMICE, SADA KARMA ODLUČUJE! Astrolog upozorio: Smeškam se 2023. godini JER ĆE SVAKO DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.