4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE PRETRPETI NAJVEĆE PROMENE: Sve ih stiže za POMRAČENJE SUNCA
Pomračenje sunca, Foto: AP/EPA/Andrej Cukić

astrologija

4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE PRETRPETI NAJVEĆE PROMENE: Sve ih stiže za POMRAČENJE SUNCA

Pomračenje Sunca u Ovnu nas očekuje u četvrtak, 20. aprila 2023. godine.

Objavljeno:

Ovan

Ovnovi, ovim pomračenjem Sunca, imaće aktiviranu svoju prvu kuću ličnosti, što će vam pomoći da se bolje upoznate i saznate ko ste zaista. Ovaj astrološki događaj će vam dati inspiraciju da se izrazite autentično, možda i da napravite hrabre poteze u svom životu. Sa Jupiterom, planetom sreće i obilja, koji se nalazi u istoj ravni, osetićete dodatno olakšanje i radost.

Ipak, budite spremni da se suočite sa promenama, posebno u ljubavnom životu. Pomračenje će formirati teški ugao u odnosu na Pluton, što će zahtevati od vas da se oslobodite svega što vas koči, i da budete otvoreni za transformaciju kako biste ostvarili svoje vizije.

Rak

Pomračenje Sunca u vašoj 10. kući karijere i posla naglašava vašu profesionalnu poziciju i može doneti moguće promene u tom polju. Ovo je vreme kada treba da se pripremite za preuzimanje veće odgovornosti ili da preuzmete vodeću ulogu u svom radnom okruženju. Možda ćete dobiti posebnu pažnju od strane vaših nadređenih ili priliku za napredak u karijeri.

Takođe, ovo može biti vreme kada otkrijete nešto važno o vašim porodičnim odnosima i vezama. Neka ovaj period bude podsticaj za promene u vašem životu i da radite sa više samopouzdanja, posebno ako su nedostajale potvrde i podrška od vaših roditelja u prošlosti.

Vaga

Pomračenje Sunca u vašoj 7. kući partnerstva ukazuje na početak novog i uzbudljivog poglavlja u vašem odnosu. Ali, ovo ne mora biti samo u romantičnim vezama. Ovo može biti vreme za poboljšanje odnosa sa drugim važnim ljudima u vašem životu.

Važno je pronaći balans između ličnih ciljeva i podrške koju možete pružiti svom partneru. U oktobru će se dogoditi novo pomračenje u vašem znaku, što sugeriše da će lični i partnerski rast koji ste iskusili nastaviti da se oblikuju u narednim mesecima.

Jarac

Pomračenje Sunca u vašoj 4. kući naglašava vaše emocionalno blagostanje, korene i porodični život. Ovo je prilika da se posvetite sebi i da obratite pažnju na sopstvene emocionalne potrebe koje ste možda ranije zanemarili.

Sa ulaskom Plutona u vašu kuću prihoda, ovo je takođe vreme da razmotrite dugoročne finansijske ciljeve i da se otvorite za pozitivne promene koje mogu doneti zadovoljstvo i uspeh. Koristite ovaj period da se pozabavite sopstvenim ranama i da se oslobodite barijera koje sprečavaju vaš lični razvoj.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.