HTELA DA SPASI SESTRU, PA DOŽIVELA OZBILJNU NEZGODU! Odnos dve sestre iz epizode u epizodu sve tenzičniji
Prsten sudbine, Foto: Kurir TV

Promo

HTELA DA SPASI SESTRU, PA DOŽIVELA OZBILJNU NEZGODU! Odnos dve sestre iz epizode u epizodu sve tenzičniji

Pred snimanje emisije, na "Anju" pada reflektor, ali "Jana" u poslednjem trenutku uspeva da spase sestru i tom prilikom ozbiljno povređuje nogu

Objavljeno:

Odnos dve sestre postaje sve tenzičniji, a nova epizoda hit serije "Prsten sudbine" donosi novu nesreću koja će dodatno zakomplikovati njihove odnose.

U 29. epizodi gledaćete...

00:40

Prsten sudbine najava

Pred snimanje emisije, na "Anju" pada reflektor, ali "Jana" u poslednjem trenutku uspeva da spase sestru i tom prilikom ozbiljno povređuje nogu. "Jani" prvi u pomoć pritiče Denis, zbog čega je "Anja" ljubomorna. Odnos Andreja i "Anje" eskalira i dolaze u ozbiljan okršaj. Iako ona pokušava na sve načine da ga spreči da otkrije istinu, on odlazi korak dalje i u nameri da je isprovocira šalje Denisu fotografiju ultrazvuka. Kao jedini način koji vidi da izađe iz novonastale situacije donosi odluku dao ode kod Andreja u stan i pokušava da ga zavede.

1 / 5 Foto: Kurir TV

Da li će "Anja" uspeti da zavede Andreja, kako će Denis reagovati na sliku ultrazvuka i da li će to probuditi neke sumnje u njemu - saznajte danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.