OVI SAVETI ĆE VAM NAPUNITI NOVČANIK, ZABORAVITE NA TROŠENJE: Caka je samo u OVIM STVARIMA
Novčanik, Foto: Fabio Alcini / Panthermedia / Profimedia

SJajno

OVI SAVETI ĆE VAM NAPUNITI NOVČANIK, ZABORAVITE NA TROŠENJE: Caka je samo u OVIM STVARIMA

Kupatilo je jedno od najkritičnijih mesta u svakom domu kada je reč o negatuvnoj energiji

Objavljeno:

Feng šui je drevna azijska mudrost uređenja prostora koja nam pomaže da optimizujemo protok pozitivne energije u našem domu. U svakom domu postoje kritična mesta na kojima se skuplja negativna energija i koja možemo od loših vibracija očistiti raznim feng šui tehnikama.

Kupatilo je jedno od najkritičnijih mesta u svakom domu kada je reč o negatuvnoj energiji. U ovom prostoru odlaze i slivaju se vode, što prema feng šuiju može simbolizovati nedostatak i rasipanje novca.

Inflacija, Novac, Dolar
foto: Profimedia

Kako biste očistili kupatilo od negativne energije, probajte sledeće tehnike:

1. Popravite sve što je pokvareno, bacite sve što je slomljeno

Slavine koje cure su znak da vam stižu finansijski problemi, a slomljene stvari su magnet za negativnu energiju. ve što je pokvareno u kupatilu popravite i vratite u prvobitno staje, a slomljene stvari koje se ne mogu popraviti, obavezno izbacite iz doma.

2. Zatvorite vrata od kupatila

Kako se negativna energija koja se skuplja u kupatilu zbog odvoda, curenja, cevi, ne bi manifestovala na druga područja kuće, potreudite se da stalno vrata od kupatila držite zatvorenim.

Kupatilo, Lavabo
foto: Profimedia

3. Stavite ogledalo na vrata kupatila

Ovaj feng šui trik predstavlja trik kojim se "briše" loš energetski uticaj kupatila i u odrazu se primećuju drugi delovi kuće. Ovo je sjajan trik za tok či energije.

4. Negujte biljke u kupatilu

Zelene biljke će neutralizovati lošu energiju, ali i učiniti da vaše kupatilo izgleda kao mala oaza. Najbolje biljke za kupatilo su one koje podnose veliku vlagu - tilandsija, aspidistra , filodendron, paprat, peperomija ili pauk biljka, piše "Lovesensa.rs".

Majke i snajke:

00:54

Majke snajke

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.