NAPRAVITE MESTA U ZAMRZIVAČU UZ OVE PAMETNE TRIKOVE KOJE OTKRIVAJU STRUČNJACI: Rešite se PROBLEMA koji svakog MUČI
Zamrzivač, Foto: Profimedia

sjajno

NAPRAVITE MESTA U ZAMRZIVAČU UZ OVE PAMETNE TRIKOVE KOJE OTKRIVAJU STRUČNJACI: Rešite se PROBLEMA koji svakog MUČI

Bez obzira da li imate komoda, fioku ili uspravan, pametno premeštanje je sve što vam je potrebno

Objavljeno:

Počnite tako što ćete ukloniti velike predmete kao što su prevelika ambalaža i dodatni paketi leda Ostvarivanje dodatnog prostora u vašem zamrzivaču može izgledati kao nemoguća misija bez rasterećenja, ali prema rečima ambasadorke Birds Eie i stručnjaka za otpad od hrane Kejt Hol, to se može postići jednostavnom reorganizacijom.

Bez obzira da li imate komoda, fioku ili uspravan, pametno premeštanje je sve što vam je potrebno da biste svoje proizvode zamrzivača učinili pristupačnijim uz maksimiziranje prostora. Iskoristite puni potencijal svog zamrzivača ako želite da uštedite novac i smanjite bacanje hrane, ali prvo morate znati kako da što više stane na police i fioke.

Frižider
foto: Profimedia

Stručnjak je podelio svoje najbolje trikove koji će vam sigurno pomoći, piše Ekpress. - Zamrzivači često mogu biti izazovna mesta za organizovanje kada imate zauzet život ili veliku porodicu.

Može biti teško obezbediti zalihe namirnica za nedelju dana odjednom, a zaglavljena pakovanja se često mogu oštetiti i pocepati ledom, što znači da se smrznuto povrće i voće mogu naći u raznim pukotinama, kaže Hol.

Čak i ako vam je zamrzivač već pun, možete odmah početi da stvarate dodatni prostor. Počnite tako što ćete ukloniti velike predmete kao što su prevelika ambalaža i dodatni paketi leda. Oni nemaju svrhu u pretrpanom uređaju i mogu osloboditi znatno više prostora nego što mislite.

zamrzivač
foto: Profimedia

Hol je primetio da iako možete da izvadite sve što vam neće pomoći da vaša hrana ostane sveža, trebalo bi da vodite računa o tome da zadržite pakovanje koje sadrži važne informacije. Ovo uključuje sve sa uputstvima za kuvanje, datumima najbolje do, kontakt informacijama i svim alergenima.

- Ako ćete prepakovati ovu vrstu hrane, obavezno koristite biorazgradive kese za zamrzavanje bezbedne za hranu sa jasnom etiketom, zatim isecite komad ambalaže koji sadrži gore navedene informacije i pričvrstite ga na vrata frižidera ili zamrzivača pomoću magnet – rekla je ona.

Majke i snajke:

00:53

Majke snajke

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.