Momci su konačno priznali koja je idealna veličina grudi! Ne možete da verujete šta su rekli! (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

tako kažu

Momci su konačno priznali koja je idealna veličina grudi! Ne možete da verujete šta su rekli! (FOTO) (GIF)

Čini se da postoji predrasuda o muškarcima i njihovim željama, oni koji su u vezama su uglavnom zadovoljni grudima svojih partnerki
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Muškarci su konačno iskreno priznali kakve ženske grudi najviše zagolicaju njihovu maštu. Otkrili su i koliko su zapravo zadovoljni veličinom grudi svojih partnerki.

6 znakova koji pokazuju da je on nesrećan s vama! (FOTO) (GIF)

Čini se da postoji predrasuda o muškarcima i njihovim željama tipa ‚‚ što veće to bolje". Zapravo, većina njih preferira žene s grudima srednje veličine, a

70 procenata muškaraca je priznalo da je zadovoljno grudima svojih partnerki.

foto: giphy

Prema američkom istraživanju u kojem je učestvovalo 2000 muškaraca i žena iz SAD-a i Evrope, idealna veličina grudi je srednja - niti premale, niti prevelike. Korpice grudnjaka koja pokriva muški ideal lepote grudi bila bi ona veličine C.

Više od polovine muškaraca (njih 53,6 procenata) je izjavilo da su im grudi srednje veličine najdraže. Velike grudi najradije pogleda njih 35,3 procenata, dok je malim grudima prezadovoljno 11 procenata momaka.

foto: Profimedia

Rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi - veličine B korpica.

Muškarci koji su u vezama u 70 procenata slučajeva su priznali kako su zadovoljni grudima svojih partnerki.

foto: Tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.