AKO UVEK VIĐATE ISTE BROJEVE TO ZNAČI SAMO JEDNO: Evo šta žele da vam kažu ANĐELI
Broj, Foto: Profimedia

MORATE ZNATI

AKO UVEK VIĐATE ISTE BROJEVE TO ZNAČI SAMO JEDNO: Evo šta žele da vam kažu ANĐELI

Ako konstantno srećete iste brojeve na satu, na tablicama, na TV-u .. to nije slučano! Evo šta ti brojevi znače:

Objavljeno:

Ukoliko verujete u numerologiju i u poruke koje vam se šalju neposrednim putem ovo morate znati!

Broj 10 je znak od Andjela da nastaviš da misliš pozitivno o ovoj trenutnoj situaciji jer će se sve završiti za tvoje najveće dobro i na najbolji mogući način za tebe. Seti se da su tvoje misli te koje utiču na ishod i zato je važno da ostanu fokusirane na pozitivan ishod.Broj 12 nosi poruku da su je ovom trenutku tvoja vera odlučujuci faktor jer situacija izgleda kao da rešenje u tvoju korist ne postoji, medjutim “iza scene” se sve rešava za tvoje najveće dobro. Zadrži veru ukoliko želiš budućnost u kojoj se tvoj cilj ostvaruje.

Broj 13, broj koji ti šalje poruku da si u datom trenutku povezan/a sa svojim Andjelima i svetlosnim bićma. Kombinacija broja 1 (intuicija) i broja 3 (duhovna sposobnost za kreiranje) ti potvrdjuje da si podržan-a u onome što želiš da ostvariš.

Broj 14, andjeoski broj koji donosi poruku podrške i ohrabrenja za sva progresivna iskustva kroz koja prolaziš. Takodje te podstiče da svoje znanje i informacije podeliš sa drugim ljudima kako bi i oni razumeli procese promene. Ovo je jedan od brojeva koji je “znak” da se sve ubrzano ostvaruje, odnosno menja.

Broj 15 je andjeoski broj koji potvrdjuje da su potrebne promene u tvom životu započete. Obrati pažnju na ponavljajuće ideje i misli koje ti dolaze jer su one smernica za tvoj sledeći korak u ovom periodu.

Broj
foto: Printscreen/Youtube/glasYT

Broj 16 je važan podsetnik da paziš šta govoriš i misliš o sebi i o drugima jer je misao energija koja ubrzano postaje tvoja realnost. Obrati pažnju na šta misliš ili šta govoriš u trenutku kad vidiš ovaj broj i razumećeš da možeš odmah da promeniš započetu manifestaciju.

Broj 17 je broj koji te u datom trenutku podseća da put kojim ideš je najbolji mogući put za tebe koji te vodi ka ispunjenju tvoje životne svrhe. U trenutku kad vidiš ovaj broj ćeš verovatno prolaziti kroz neki specifičan izazov i zato se broj 17 pojavljuje da ne bi odustao/la.

Broj 18 je sjajna potvrda tvojih misli o finansijama. Tvoje misli su te koji ih dopuštaju ili blokiraju. Briga o novcu u potpunosti zatvara ventil novca pa zato ovaj broj dolazi kao divan podsetnik da otvoriš ventil vere i prihvatiš finansijsko obilje.

Broj 19, kombinacija broja 1 koji ukazuje na brzu manifestaciju tvojih misli i broja 9 – završetak jednog ciklusa, daje potrebnu motivaciju za tebe za se ohrabriš i kreneš bez straha u novi period koji je pred tobom.

Broj 20 je potvrda za tebe da je tvoja veza sa Univerzumom/Bogom u datom trenutku veoma jaka i da osvestiš svoje misli koje te brinu jer su one iluzije uma. Ovaj broj te podseća da nisi sam/a.

Broj 21 je siguran znak da je ovo dobar period da koristiš afirmativne izjave kad god se setiš jer se nalaziš u periodu brze manifestacije svojih misli i zelja. Zadrži fokus na krajnjem cilju, a ne na preprekama do njega.

Broj 23 ti prenosi informaciju da ćeš uskoro dobiti odgovor na svoje pitanje/molitve. U zbiru daje broj 5 i ukazuje na promenu koja će se desiti na nekom nivou nakon što odgovor stigne. Ostani u zahvalnosti jer se sve dešava za tvoje najveće dobro.

Broj 24 je poziv za tebe da ostaneš u miru bez obzira šta se oko tebe dešava. Andjeli uz pomoć tvoje vere menjaju sve manje poželjnje okolnosti i ohrabruju te da slediš put svoje duše.

Broj 25 ukazuje na značajne životne promene koje ti se upravo dešavaju. Ovaj broj te poziva da pratiš svoju intuiciju tokom promena i da ne kalkulišeš već da ostaneš fokusiran/a na svoj cilj.

Broj 26 ukazuje na strah vezan za tvoje finansije koji je zapravo iluzija. Kad ugledaš ovaj broj seti se da je beskrajno obilje dostupno i da je potrebno samo da prihvatiš činjenicu da ga zaslužuješ.

Broj 27 je siguran znak da su informacije koje dobijaš u trenutku kad vidiš ovaj broj vrlo važne za tvoj duhovni razvoj. Ovo je i poruka da umiriš um i ego kako bi duša mogla da razume poruku.

Broj 28 uvek najavljuje novac koji si tražio/tražila. Ovo je siguran znak da ti potreban novac stiže još brže od očekivanog, pogotovo kad ovaj broj vidiš u nizu 2828. Ovaj niz je i podsetnik za tebe da ti je novac dostupan čim prihvatiš činjenicu da ga zaslužuješ.

Broj 29 se pojavljuje kad je potrebno da se setiš da ti imaš dovoljno znanja, energije i mudrosti da pomogneš drugima. Nemoj sebe da ograničavaš već se prepusti različitim mogućnostima koje ti se pružaju. Niz 2929 može najaviti i promenu tvoje karijere ka onoj koja je tvoj unutrasnji poziv.

Broj 30 je broj putem kojeg te Andjeli i Arhandjeli dozivaju i podsećaju da su tu u svakom trenutku. Na ovaj način ti šalju poruku da pratiš put svoje duše i svoju svrhu bez straha šta će se desiti jer je jedini način da živiš svoj potencijal slušanje svoje duše/intuicije.

Broj
foto: Printscreen/Youtube/glasYT

Broj 31 u zbiru 4 ti šalju poruku da su uz tebe i da je ovo trenutak kad treba da afirmišeš i upotrebiš vizualizaciju kako bi ostvario/ostvarila ono što želiš. Ovaj broj je direktna poruka za tebe koja znači: “Tu smo i slušamo te šta želiš”

Broj 32 te poziva da se u datom trenutku osloniš na svoju veru koju nosiš u sebi i da se setiš da ili brineš ili veruješ. Zbir ovih brojeva je broj 5 odnosno dodatna poruka da je vera potrebna u ovom periodu životnih promena.

Broj 34 prenosi poruku da je vreme da završiš sve te započete projekte. Iskoristi svoju kreativnu energiju kako bi završio/završila ono što je ostavljeno da čeka zbog drugih obaveza. Ti projekti su deo tvoje životne svrhe i što ih pre završiš, pre ćeš je živeti u potpunosti.

Broj 35 se pojavljuje kad si u procesu velikih promena kao potvrda da su te promene vrlo pozitivne za tebe. Ovaj broj te ohrabruje i podseća da budeš pozitivan/pozitivna u narednom periodu i da znaš da će se sve rešiti još bolje nego što trenutno možeš i da zamisliš.

Broj 36 je znak da se manje fokusiraš na materijalni aspekt i da se usmeriš ka ličnom rastu i onome što prija tvojoj duši jer će na taj način sve tvoje potrebe biti zadovoljene, uvek.

Broj 37 u bukvalnom prevodu znači: “Čestitam”. To je poruka koju ti šalju Andjeli i Arhandjeli svaki put kad ugledaš ovaj broj i tu je da ti služi kao podsetnik da si uspeo/uspela da prevazidješ neke poteškoće i da zadržiš veru.

Broj 38 donosi najavu obilja koje želiš. Kombinacija broja 3 i broja 8 zajedno daje smernicu da nastaviš sa zahvalnostima i da se otvoriš za obilje koje ti je “ispred nosa”.

Broj 39 se pojavljuje u trenucima kad se razmišljaš izmedju dva puta/dva izbora. Tada ti Andjeli šalju poruku kroz ovaj broj da izabereš ono što će hraniti tvoju kreativnost i ono što će služiti drugima podjednako kao tebi.

Broj 40 je podsetnik da si zaštićen/a, bezbedan/na i voljen/a u svakom trenutku. Ovaj broj je znak da zaista možeš da ostvariš sve što poželiš bez straha da ćeš ostati sam/a zbog svojih izbora.

Broj 41 je siguran znak da se tvoje misli manifestuju velikom brzinom i zato je važno da ih osvestiš i usmeriš u željenom pravcu. U trenutku kad ugledaš ovaj broj zastani i posmatraj svoje misli.

Broj 42 je poruka od Arhandjela da su tvoje molitve u vezi tvoje svrhe uslišene i da jedino što je potrebno da uradiš je da slušaš svoj unutrašnji glas i donosiš odluke u skladu sa njim, a ne u skladu sa spoljašnjim okolnostima.

Broj 43 nosi energiju broja 7 – duhovnog broja koji te podseća da su tvoji vodiči uz tebe i da je Andjeoska energija prisutna u svemu što radiš. U trenutku kad vidiš ovaj broj znaj da su tvoje misli, reči i dela podržana.

Broj 45 je znak da si ušao/la u period izuzetno važne životne promene i nemoj se plašiti, Andjeli su uz tebe na svakom koraku.

Broj 46 te podseća da u ovom trenutku svoj fokus staviš na svoje biće i duhovni aspekt, a da materijalne brige prepustiš Univerzumu da reši.

Broj 47 je podsetnik od Andjela da se nalaziš na pravom mestu u pravo vreme. Ovaj broj je predivna potvrda da sve što ti se dešava jeste za tvoje najveće dobro.

Broj 48 je najava finansijskog obilja koje ti je potrebno i koje si tražio/la. Ovaj Andjeoski broj je potvrda da su tvoje potrebe zadovoljene.

Broj 49 te podseća da je vreme da ubrzano radiš na ostvarenju svojih želja/ciljeva. Ukoliko ne znaš koji korak sledeći da napraviš, zatraži jasnu smernicu/znak.

Broj 50 je znak da su velike promene u tvom zivotu počele. Broj 5, 50, 500 imaju istu vibraciju promena koje slede. Bezbedan/a si na tom putu.

02:14

OPREZ! UŠLI SMO U GODINU SEDMICE! Numerolog: Biće haos, tajne će izlaziti na videlo, A OVE STVARI NIPOŠTO NEMOJTE RADITI!

(Espreso/Harmonija duše)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.