OBJAVLJEN VELIKI ASTRO KALENDAR ZA APRIL: 6 datuma će POMRSITI KONCE, ovi znakovi će biti NA UDARU
Foto: Profimedia

opala

OBJAVLJEN VELIKI ASTRO KALENDAR ZA APRIL: 6 datuma će POMRSITI KONCE, ovi znakovi će biti NA UDARU

Saznajte šta su zvezde spremile

Objavljeno: 14:52h

Zapamtite ove datume jer donose novu i interesantnu, pokretačku energiju.

3.4. Merkur prelazi u znak Bika, gde će ostati do 11.6. što je malo duži period za ovu planetu. Ovde se komunikacija smanjuje i posebno je važno poštovati poslovne dogovore. Već 7.4. Merkur kreće u retro senku da bi 21. aprila krenuo u svoj retrogradni hod koji će trajati do 15. maja.

6. 4. Pun Mesec u znaku Vage koji će doneti veliko razrešavanje ljubavnih problema posebno za sve kardinalne znakove : Rakove, Ovnove, Vage i Jarčeve. U ovom trenutku najvažnije je ne praviti velike ljubavne " rezove" posebno kada su u pitanju veze koje su skoro započete.

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

11. 4. Venera ulazi u znak Blizanaca, gde će biti do 7. maja. Dok je Venera u ovom znaku možemo očekivati pojačanu komunikaciju u ljubavnom odnosu, a ovo može biti jako dobar period kada su u pitanju odnosi u ljubavi za sve pripadnike vatrenih i vazdušnih znakova.

19.4. Saturn u Ribama pravi sekstil sa Severnim čvorom u znaku Bika i donosi veliku moć unutrašnjeg mira a najviše će to osetiti zemljani znaci ili oni koji imaju Mesec u znaku Jarca ili u znaku Bika.

Horoskop
foto: Profimedia

20. 4 . Početak sezone Bikove, Sunce prelazi u znak Bika a njegov vladar je Venera. Ovo je period velikih unutrašnjih promena u smislu da se osobe menjanju u skladu sa svojim potrebama. Najviše ovu energiju osećaju Bikovi i oni koji su u podznaku Bik.

20.4. mlad Mesec u znaku Ovna, na karmičkom stepenu, 29 stepen Ovna, veoma zanimljiva energija koja nam donosi mogućnost da neke stvari ponovo pokrenemo zato što već smo imali mlad Mesec u znaku Ovna.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media