VETERINARI SAVETUJU: Ovo je najbolji način da se izborite sa LINJANJEM ljubimaca!
Foto: Promo

promo

VETERINARI SAVETUJU: Ovo je najbolji način da se izborite sa LINJANJEM ljubimaca!

Kada dlaka krene da opada, rešenje nije da češće kupate svog ljubimca, kao što mnogi rade

Objavljeno:

Proleće vas sigurno jeste obradovalo, ali verujemo da linjanje vašeg mezimca i nije. Zapravo, nervira vas što vam je kuća prepuna dlaka, što ih ima svuda po nameštaju i što vam, kada pomazite svog psa, šaka ostane prepuna njegovog krzna. Veterinari kažu da je OVO odlična stvar!

Kada dlaka krene da opada, rešenje nije da češće kupate svog ljubimca, kao što mnogi rade. Zapravo, ako možete, bilo bi dobro i da ga proredite koliko je moguće, jer možda skida dlaku trenutno, ali utiče na pojačano linjanje posle toga. Redovno četkanje je ključ, jer ćete njim skinuti svu suvišnu dlaku i sprečiti da se zamrsi. Ali, kako kada vaš pas ne voli češljanje.

Pa, recimo da za to postoji nešto fenomenalno što će i vama i vašem ljubimcu olakšati češljanje. Nisu nikakve tablete niti preparati koji su često diskutabilnog sastava. U pitanju je RUKAVICA za češljanje! Kako rukavicom da češljate? Naime, ova je baš za to namenjena: ima po sebi silikonse iglice koje nežno masiraju vašeg psa, raščešljavaju dlaku koja ne leti okolo nego se zadržava na njoj. Nema čupanja, nema bola, samo mazite psa njom i neće ni osetiti da ga ustvari češljate, pa se samim tim neće buniti.

Gde ova rukavica može da se nabavi? Možete da je poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

True Touch rukavica za ljubimce
foto: Promo

Rukavice nije namenjena samo za češljanje pasa, već i za mačke. I njih možete češljati podjedano uspešno, a pored toga njom mogu da se skidaju dlake i sa nameštaja i tepiha.

Gde ova rukavica može da se nabavi? Možete da je poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.