NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL 2023. GODINE OTKRIVA KOJI ZNAKOVI ĆE PLIVATI U NOVCU: Prelivaće se sa SVIH STRANA
Novčanik u rukama, Foto: Photopotam / Alamy / Alamy / Profimedia

AS

NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL 2023. GODINE OTKRIVA KOJI ZNAKOVI ĆE PLIVATI U NOVCU: Prelivaće se sa SVIH STRANA

Saznajte da li ste među njima

Objavljeno:

Veliki horoskop za april 2023. godine otkriva koji znakovi će se obogatiti.

Saznajte da li ste među njima.

Ovan

U aprilu, Ovan ima jedan od najboljih perioda u godini. Njihova snaga i energija dostižu vrhunac, bude želja za pomeranjem planina. Ipak, bolje je to usmeriti na unapređenje sopstvenog doma ili uspostavljanje porodičnih veza. Jasnim i sistematičnim delovanjem moguće je postići čak i malo, ali pouzdano povećanje sredstava. U trošenju je preporučljivo biti racionalan i ne prelaziti predviđenu granicu, ali možete se počastiti i odlaskom u restoran ili kupovinom kvalitetnih stvari.

novčanik
foto: Gary Roebuck / Alamy / Alamy / Profimedia

Bik

Prema finansijskom horoskopu za april, sreća će se okrenuti onim Bikovima koji su poslovno aktivni i ne plaše se da dođu do izražaja. Prvu trećinu meseca, njihov vladar Venera će biti u prebivalištu, udvostručavajući šanse za uspeh i društveno i materijalno. U narednih 20 dana, zvezde preporučuju da se ne kupuju naglo. Mudrije je investirati u nešto vredno i posvetiti većinu vremena poboljšanju svojih veština.

Blizanci

Budite izuzetno oprezni u rukovanju novčanim tokovima. Nikako ne učestvujte u sumnjivim transakcijama, budite oprezni sa poslovnim dogovorima i odlukama. U preostalim danima, naprotiv, biće prilike da dobro zaradite, za šta ćete morati da delujete odlučno, aktivno i neustrašivo.

horoskop
foto: Profimedia

Rak

Rakovi, prema zvezdama, moraju da se fokusiraju na svoje karijere. Kroz profesionalna dostignuća, prema finansijskom horoskopu za april, stići će im blagostanje. Vaažno je da uprkos promenama ostanete uravnoteženi i smireni.

Lav

U narednom periodu, Lav treba da preuzme razvoj obećavajućih projekata koji će doneti dobre novčane relacije u budućnosti. A prijatelji i istomišljenici će pomoći u sprovođenju ovih planova. Mnogo je manje verovatno da će stvari koje su započete same uspeti. Povežite se sa ljudima od poverenja.

Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Oni koji su pod uticajem Merkura imaće priliku da unaprede svoje profesionalne veštine, što će prouzrokovati povećanje priliva novca u njihovim životima. Međutim, za ovo ćete verovatno morati da idete na putovanje ili malo poslovno putovanje. Neke od Devica u aprilu čekaju unapređenje ili prelazak na novi posao, što će im ojačati materijalnu situaciju.

Vaga

Početak proleća za Vagu će obeležiti novi izgledi u poslu. Međutim, mnogo će zavisiti od njihove sposobnosti da komuniciraju sa drugim ljudima i grade uzajamno korisne odnose. Neki predstavnici vazdušnog elementa mogu obradovati poklonom neku blisku osobu.

Horoskop
foto: Profimedia

Škorpija

Finansijski horoskop za april najavljuje da Škorpije imaju mnogo rutinskog posla, koji će, međutim, morati da se pozabavi brzo, bez odlaganja. Tada neće biti kašnjenja u popunjavanju bilansa. Javne aktivnosti će takođe biti povoljne, kao i svako zvanično poslovno partnerstvo. Jedini uslov je da se striktno pridržavate klauzula ugovora, ispunjavajući sve ugovorene obaveze.

Strelac

Horoskop za mesec skreće pažnju Strelca na potrebu da poboljša odnose sa drugom polovinom. Saveti partnera mogu vam posebno pomoći da se razvijate. Rad u tandemu sa nekim takođe će postati produktivan. April 2023. je pogodan i za sklapanje velikih transakcija, ali je važno unapred pregledati svaku klauzulu ugovora, bez poveravanja ove stvari trećim licima.

Jarac

Jarčevi planiraju veoma aktivan mesec – kontinuirane sastanke i putovanja, uglavnom radnog karaktera. Doći će do izražaja sposobnost pregovaranja i pronalaženja pravih informacija. Budite strpljivi jer je moguće da će se neki planovi sporo ispunjavati.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Vodolija

Poslovni horoskop Vodolije preporučuje da ove poslednje obrate veliku pažnju na situaciju u sopstvenom domu. Neko planira kupovinu nekretnine ili proširenje životnog prostora u vezi sa selidbom. Generalno, deca, rođaci i prijatelji će postati izvor radosti i pozitivnih emocija. Što je bolja situacija u porodici, to su prihodi stabilniji.

Ribe

Finansijski horoskop za april za Ribe upozorava one čiji je horoskopski znak pod uticajem planete Neptun da njihov prosperitet direktno zavisi od unutrašnjeg stanja i kreativne aktivnosti. Istovremeno, ne treba zaboraviti na odmor i blagovremeni oporavak.

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.