KONAČNO JE UTVRĐENO DA LI CRNA MAČKA DONOSI NESREĆU: Ovo će sve da zanima
Crna mačka, Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

KONAČNO JE UTVRĐENO DA LI CRNA MAČKA DONOSI NESREĆU: Ovo će sve da zanima

Da li ste sujeverni? D ali verujete da crne mačke zaista donose nesreću?

Objavljeno:

Da li je ovo jedan mit ili istina? Da li crne mačke donose nesreću kada pređu put i ima li potrebe da se vraćate čuvenih 7 koraka nazad. Saznajte!

Koliko god uverljive bile priče o vešticama, magiji i crnim mačkama istina je da se one ne razlikuju od mačaka drugih boja kada je njihova ličnost u pitanju. Boja dlake nema nikakve veze sa karakterom mačke. Ako vidite crnu mačku da pokazuje znake agresije, to može biti zbog toga što je u prošlosti imala loša iskustva sa ljudima.

Crna mačka
foto: Espreso

Prvi mit koji želimo danas da razotkrijemo u korist crnih mačaka je onaj koji se tiče verovanja da donose lošu sreću. Ali, iako je ovaj mit star čini se koliko i vreme, on zaista nema dodirnih tačaka sa istinom. Zapravo, postoje neke zemlje koje crne mačke smatraju donosiocima sreće i blagoslovom.

Iako se crne mačke u suštini ne razlikuju mnogo od mačaka drugih boja, jer kao i ostale mogu biti razigrane i povučene, ono što se u vezi sa njima može primetiti jeste da su mnogo opuštenijeg karaktera od ostatka mačijeg društva. One obično najviše od svega uživaju u lenčarenju na svojoj omiljenoj sofi.

Iako ćete videti brojne fotografije crnih mačaka kako sikću i pokazuju svoje oštre zube, u ovim mačkama zaista ne postoji iskonsko zlo. Takođe, iako su holivudski filmovi doprimenili tome da crne mačke bije loš glas, one nisu inherentno zle.

A ovde pogledajte natalnu kartu Vladimira Putina:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.