SAMO PRIPADNICI OVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA BIĆE SREĆNI DO KRAJA OVE GODINE: Sve će im IĆI OD RUKE
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTRO

SAMO PRIPADNICI OVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA BIĆE SREĆNI DO KRAJA OVE GODINE: Sve će im IĆI OD RUKE

Čitava godina će im biti ispunjena

Objavljeno: 10:12h

Mnogi znakovi doživeće značajnu transformaciju tokom idućih meseci, ali jedan će ove godine doživeti najveći rast i ekspanziju. Prema tvrdnjama astrologa, to je Bik

Iako je taj znak poznat po tvrdoglavosti, ove godine će shvatiti da su promene neophodne za dalji rast i napredovanje.

Horoskop
foto: Profimedia

Bikovima će čitava godina biti ispunjena uzbuđenjima, a druga polovina 2023. za njih označava početak novog i uzbudljivog životnog poglavlja. Zvezde će ih podstaći da prihvate potpunu životnu transformaciju i budu spremni na preuzimanje proračunatih rizika kako bi što bolje iskoristili ukazane prilike.

Kada Jupiter uđe u Bika 16. maja, tada za njih započinje ciklus sreće, otpornosti i snage. Mladi Mesec u Biku 19. maja označiće prekretnicu i tada bi se trebali usmeriti na ostvarenje planova i ambicija.

Kada 28. oktobra nebo obasja pun Mesec u znaku Bika, počeće žeti seme koje su posejali u maju, a rezultat će premašiti njihova očekivanja, piše Index.

Bikovi ove godine mogu očekivati neočekivano, a uz naklonjene aspekte doživeće povoljne promene na svim područjima. Njihov će život procvetati pa će konačno shvatiti zbog čega su se morali toliko boriti poslednjih godina.

Spektakularna veridna u parkiću u Žarkovu:

01:11

Spektakularna veridba u parkiću u Žarkovu

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.