PET NAJOKRUTNIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA: Nemaju MILOSTI, dobro se ČUVAJTE
Horoskop, Foto: Profimedia

OKRUTNI ZNAKOVI

PET NAJOKRUTNIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA: Nemaju MILOSTI, dobro se ČUVAJTE

Sklanjajte im se sa puta

Objavljeno:

Neki znakovi su izuzetno harizmatični i voljivi, dok drugi uživaju u tuđoj nesreći. Ipak, ima i onih koji imaju mračnu stranu.

Ovih pet horoskopskih znakova su najokrutniji.

Škorpija

Škorpion je najokrutniji od svih znakova. Oni nemaju problema da zgaze nekoga ko im se nađe na putu i/ ili da njima manipulišu da bi dobili ono što žele. Okrutni su i obično nemaju nikakvog saosećanja prema ljudima koje povrede, štaviše, ponašaju se kao da su oni krivi što su im se našli na putu.

Jedna od stvari koje Škorpioni rade jeste ta da pričaju o pretpostavkama koje o vama imaju (o vašim motivima, namerama i vrednostima) i reaguju na njih bez da otkriju da li su te pretpostavke istinite. Teško je braniti se kada te optužuju za stvari koje nisu nužno istinite. Škorpion voli da drži ljude van ravnoteže, tako da kada ga udare, njihove žrtve se lako raspadaju.

Škorpija
Škorpijafoto: Profimedia

Rak

Rak može da izgubi kontrolu nad svojim emocijama i da postane jako posesivan. Ako se oseća ugroženim ili dobije osećaj da će nešto izgubiti, preći će u ofanzivu. Kada se ovako osećaju, postaju okrutni i čini se da instinktivno znaju gde da udare kako bi protivniku prouzorkovali najviše moguće boli.

Čini se da rak nema strah od posledica svojih postupaka i da reaguju bez razmišljanja o uništenju koje mogu da prouzrokuju. Iako osećaju krivicu i kajanje, to se dešava dugo nakon okrutnog delovanja. Ne želite da se petljate sa nekim koga vole, jer se neće uzdržavati da vam vrate za svu bol koju ste naneli njihovim voljenima.

Jarac

Jarćevi imaju mračnu stranu, a kad odu na to mračno mesto, krše sva svoja uobičajena pravila. Oni će postati strašno okrutni ako im može da im pomogne da napreduju u karijeri ili u osveti neprijatelju.

Čini se da uživaju u tuđoj nesreći i radosno će ispričati priču u kojoj je neko ko ih je povredio primio nazad karmičku kaznu. Okrutnost pokazuju otvoreno uživajući u tuđoj nesreći.

Ovan

Ovan je jak na rečima, a njegove izjave mogu biti pune otrova. Okrutni su kada ih neko naljuti ili uznemiri i to kod njih podstiče bujicu zlobnih izjava, a da ni na sekundu ne razmisle o tome koliko će to povrediti drugu osobu ili kako će to izgledati. Oni su takođe toliko konkurentni da mogu biti odvratni kao pobednici i najgori gubitnici.

Bilo kakvo takmičenje sa Ovnom može da vas dovede do toga da iskusite njihov otrov i zlu "duhovitost". Kad se ohladi ili postane svestan toga što radi, smiriće se i ponovo će postati zabavni šarmeri. Ali povredu neće brzo zaboraviti.

Lav

Lavovi su toliko popularni i harizmatični da ih je teško ne voleti. Međutim, kad se osete ugroženo ili da im neko preotima centar pažnje, brzo postaju nemilosrdni i samo će čekati pravi trenutak da vas rastrgnu na komadiće.

Čini se da Lavovi tačno znaju kako da izvrše svoju osvetu koja će slučajnim posmatračima izgledati slučajno ili bezazleno, a žrtvu će u potpunosti uništiti. Oni će igrati prljavo i neće se suzdržavati ako nameravaju da vas unište. Nikada nije dobra ideja zameriti se Lavu, jer njihove kandže ostavljaju duboke rane.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.