AKO STE MEĐU OVIH 7 ZNAKOVA, DOBRO SE PRIPAZITE: Mars u RAKU donosi HAOS, a evo kome će biti NAJTEŽE!
Mars, Foto: Irina Dmitrienko / Panthermedia / Profimedia

astro

AKO STE MEĐU OVIH 7 ZNAKOVA, DOBRO SE PRIPAZITE: Mars u RAKU donosi HAOS, a evo kome će biti NAJTEŽE!

25. marta planeta Mars konačno izlazi znak Blizanaca i prelazi u znak emotivnog Raka gde će boraviti do 20.maja

Objavljeno:

Mars je skoro sedam meseci boravio u znak Blizanaca i ovo je bio veoma zanimljiv period za sve one ljude koji su imali potrebu da dobro organizuju svoje misli i da se posvete svemu onome što ima veze sa pregovorima, poslovnim aspektima sa inostranstvom i uopšte saradnja sa ljudima na višem nivou.

Mars u znaku Raka se oseća veoma neprirodno u ovom znaku zato što on je planeta koja povlači energiju dalje, a ovde povlači stvari koje imaju samo veze sa emotivnim padovima i osećajem krivice.

Ovaj Mars je dobro iskoristiti da rešavate stvari koje se tiču porodičnih odnosa ili odnosa sa decom.

Uticaj ovog Marsa se oseća i kroz ljubavne odnose, jako je važno izlaziti iz toksičnih odnosa i stavljati tačku tamo gde vidimo da postoji veliki problem što je ljubomora ili osećaj posesivnosti od strane partnera.

Mesec
Mesecfoto: Espreso

Za ljubavne odnose vrlo je važno znati šta osoba želi posebno kada su u pitanju osobe koje su rođene u znaku Ovna, u znaku Vage i u znaku Jarca.

Posebno problematično može biti osobama koje su rođene u znaku Raka ili imaju podznak u ovom znaku jer će Mars donositi problematiku koja nije do kraja završena a tiče se prošlosti i prošlih veza u ljubavnom smislu.

Najvažnije je biti spreman na kompromise posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer energija Marsa traži da se otvoreno razgovara i maksimalno iskreno.

Do kraja maja osobe u znaku Škorpije i u znaku Ribe završiće neke negativne situacije u krugu porodice ili u vezi posla, što će im doneti veliko lično olakšanje.

00:00

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije ! ZODIJAKALNO S01EP02

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.