7 malih stvari u kući koje vas čine nesrećnima! Rešite ih se i nestaće svi vaši problemi (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

nekoliko uspomena?

7 malih stvari u kući koje vas čine nesrećnima! Rešite ih se i nestaće svi vaši problemi (FOTO) (GIF)

Napravite mesta za nove stvari i sve to što vas opterećuje i guta ispoklanjajte ili jednostavno pobacajte
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ponekad se osećate loše i tužno, a ne znate zašto? Da li kada imate osećaj da vas stvari oko vas gutaju? Da, stvari koje gomilate oko sebe vas mogu činiti nesrećnima, zato je bitno da ih se na vreme rešite.

Erekcija zavisi od stanja muških zuba! (FOTO) (GIF)

Gomilanje starih stvari koje vam je žao da bacite iz raznih sentimentalnih ili intelektualnih razloga tokom vremena počinju da vas opterećuju. Napravite mesta za nove stvari, a sve što je staro i što više ne upotrebljavate poklonite ili pobacajte.

7 malih stvari u kući koje vas čine nesrećnima:

foto: giphy

1. Gomila dečjih stvari

Pri tom se ne misli na par igračaka na podu, već na brda igračaka, odeće, flomastera, kutija punih sitnih igračkica, ukosnica, ogrlica i sitnih stvari. Nered koji se stvara dečjim igračkama podstiče anksioznost kod roditelja jer stalna potreba za raspremanjem i premeštanjem stvari s jednog na drugi kraj sobe, iz jedne kutiju u drugu se čini kao Sizifov posao. Količina stvari i igračaka koju danas deca imaju je potpuno nepotrebna, jer se većina dece igra s svega 5 stvari.

foto: Thinkstock

2. Pokloni i nasleđene stvari

Lep osećak je kad dobijete poklon, ali ako vam on ne treba, ne koristi ili vam nije lep ni kao ukras, s vremenom postaje smetnja. Rešite se svih poklona bez griže savesti. Ako ne uživate u njima i nemaju korist znače da vam samo zatrpavaju prostor. Stvari koje ste nasledili takođe počinju da smetaju posle nekog vremena.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.