DANAS JE 23.03. NAJVAŽNIJI DATUM U MESECU: Evo šta MORATE da uradite da bi vam PARE PADALE SA NEBA
Numerologija, Foto: Profimedia

SREĆAN DAN

DANAS JE 23.03. NAJVAŽNIJI DATUM U MESECU: Evo šta MORATE da uradite da bi vam PARE PADALE SA NEBA

U numerologije ovi brojevi i ovaj datum imaju veliko značenje! Saznajte šta morate da uradite danas kako biste pokrenuli uspeh u svom životu:

Objavljeno:

Brojke današnjeg dana su nesvakidašnje i punoznačne! 23.03.2023. Sadrži tri trojke, a prema Pitagori, ovaj broj označavamudrost, harmoniju i razumevanje. Smatra se da je moć trojke univerzalna i trodelna kao priroda sveta: nebo, zemlja i nebo!

Ključne stvari koje treba da naučimo tokom vremena označenog brojem 23.03.2023 su kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnja i harmonija. Kada se i broj 2 pojavi više puta u jednom datumu, energija dvojke postaje još jača. Vrednost serije dvojke je takođe pojačana nulom, što znači početnu tačku, gde sve počinje i gde se završava. Nula ima sposobnost da pojača energiju, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim.

Numerologija
foto: Profimedia

Broj 3 u numerologiji podrazumeva kreativnost i inspiraciju. Ovo je srećan broj koji pomaže u ispunjenju namera. Za one koji žele da ostvare želju povezanu sa materijalnom stabilnošću, važno je da posvete više pažnje analizi finansija i nauče kako da upravljaju svojim novcem. Za ljude koji traže ličnu sreću, sposobnost da ostave dobar utisak biće važan faktor uspeha.

Ako sumnjate u sebe i nemate samopouzdanja, ovaj dan je savršen za rad na sebi. Počnite da razvijate svest o svojim sposobnostima, prednostima i verujte da iskrenim trudom i posvećenošću možete da postignete šta želite.

Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav prema vašoj srodnoj duši. Ako možete, uključite se u aktivnosti koje su produktivne za vaš odnos. U tome će vam pomoći energija Venere, koja će postati još izraženija i otvoriti nove mogućnosti vašem paru. Šta raditi na ovaj dan:

  • osloboditi se negativnih misli
  • postavite svoje želje (napišite na parčetu papira ili napravite tablu sa željama)
  • praviti planove za budućnost
  • možete započeti novu ljubavnu vezu
  • rešite sve nesuglasice sa partnerom
  • priznajte svoja osećanja voljenoj osobi

Šta ne možete da uradite na datum uspeha 23.03.2023 - izbegnite sve što je negativno, oslobodite se loših misli, izbegnite ogovaranja, ostavite prošlost iza sebe, ne ulazite u sukobe sa drugima i izbegnite nepotrebne troškove.

A ovde pogledajte šta predviđa numerolog:

01:33

Goca Dragišić otkriva šta čeka takmičare Bara

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media