Alergični ste na žene? 10 najuvrnutijih razloga za razvod (GIF)

NE VOLIM TE, VOLIM TE

Alergični ste na žene? 10 najuvrnutijih razloga za razvod (GIF)

Neki parovi doživljavaju brak jednako kao i neobaveznu vezu, zato je broj rastavljenih parova u sve većem porastu. Pre nego što odlučite da se venčate dobro upoznajte partnera da vam se ne bi desilo ovako nešto.
Objavljeno:

Savremeno društvo je sa sobom dovelo novo razumevanje braka i porodice, zato su razvodi učestaliji nego u prethodnim decenijama. Trud oko partnera i rad na vezi gotovo da više i ne postoji. Ljudi se sada razvode iz najsumanutijih razloga koje možete čuti. Ovo su samo neki od njih: 1. Alergija na suprugu Znamo za alergije na polen, određenu hranu, materijale, ali da prisutnost druge osobe može izazvati alergičnu reakciju – to još nismo čuli! A upravo je jedan muškarac u službenim papirima to naveo kao razlog zbog kojeg želi da se razvede. 5 znakova da je vaša veza osuđena na raskid (GIF)​ 2. Predobar suprug Jedna Egipćanka je htela da se razvede jer suprug bio predobar i previše odan. Na sudu je istakla da se tokom braka puno promenio, prestao je da puši i da izlazi do kasno. Njegovo premirno ponašanje ju je činilo depresivnom i nesrećnom. Uspeli su da se razvedu nakon što su svi pokušaji mirenja propali. Ovih 5 tipova muškarca bi sve solo mame trebalo da izbegavaju (FOTO)​

tumblr
3. Zavisnost od sapunica Jednom suprugu je dojadilo to što je njegova supruga po čitave dane gledala sapunice. Zanemarila je kućne poslove, pa čak i njega i decu. Smatrao je to legitimnim razlogom da zatraži razvod. 5 navika kojima ćete oterati svakog muškarca: Suzdržite se ako hoćete da ostanete zajedno! (GIF)
tumblr
4. Ne želim više da budem u braku. Kao da je brak neka igračka pa kada dosadi jednostavno je odbacite. Nekim ljudima se više se nije htelo da se trude i želeli su da probaju život u kojem se neće prilagođavati drugoj osobi i odricati se nečega zbog druge osobe. 9 tipova ljubavnih veza: Procenite kakva je vaša i koliko će trajati (FOTO)
tumblr
5. Zvisnost od čišćenja Jednoj Nemici je dojadila suprugova opsesija da stalno čisti. Trpela ga je 15 godina a onda joj je prekipelo kada je srušio prljavi zid u kući i ponovno ga izgradio. 5 stvari kojih će se muškarci odreći zbog prave žene (GIF)​ 6. Hrani pse lutalice Penzionerka iz Rumunije nije više mogla da podnese tp što njen suprug troši novac da nahrani pse lutalice. To je vrlo plemeniti čin, ali ženi je jednostavno smetalo što muž više novaca troši na pse nego na nju. Zbog pasa lutalica se se razveli posle 50 godina braka. Seks sa bivšim? 3 razloga za i protiv (FOTO) (GIF) 7. Svi moji prijatelji su se razveli E to se zove povodljivost! Nekima su prijatelji važniji od bračnog partnera pa nakon što su se prijatelji razveli više nisu videli smisao u tome da i oni budu u braku. Sa prestankom druženja u parovima, došao je kraj i njihovoj bračnoj zajednici. Lepša strana singl života: Nakon raskida veze morate uraditi ovih 7 stvari! (FOTO)
tumblr
8. Preglasno jede Partnerovo preglasno žvakanje hrane neke je toliko izluđivalo da više nisu mogli da podnesu zajednički život. Partner nije želeo da smanji svoje uživanje u hrani i čini se da je jedino rešenje bio razvod. Da li znate kad je pravo vreme za raskid? (FOTO)​
tumblr
9. Ne sviđa mu se film ‚‚Snežno kraljevstvo" Film ‚‚Snežno kraljevstvo" (Frozen) je bio ogroman bioskopski hit, a jedna žena je toliko bila opsednuta filmom da nije mogla da shvatiti zašto se njenom suprugu ne sviđa. Smatrala je da zbog toga nešto sa njim nije u redu i da nije dobar čovek. Žene, ovo su idealne godine kad treba da se udate! (FOTO) (GIF)​
tumblr
10. Pogrešan status na Fejsbuku Fejsbuk igra značajnu ulogu u čak 20 procenata razvoda. To je bio slučaj i kod bračnog para koji se razveo jer suprug ljubavni status na Fejsbuku nije promijenio u onaj ‚‚u braku". Žena je smatrala da je nekoliko meseci braka bilo dovoljno vremena da promieni status. Sumnjate da vam je dečko psihopata? Ovaj trik će vam otkriti da li ste u pravu! (FOTO) (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.