POSLAO MI JE PORUKU "MOLIM TE, NEMOJ DA ZABORAVIŠ" Tamara Grujić prvi put progovorila o PREMINULOM SRPSKOM GLUMCU
Tamara Grujić, Foto: Printscreen/RTS

TUGA

POSLAO MI JE PORUKU "MOLIM TE, NEMOJ DA ZABORAVIŠ" Tamara Grujić prvi put progovorila o PREMINULOM SRPSKOM GLUMCU

Voditeljka Tamara Grujić novu sezonu emisije "Radna akcija" doživela najemotivnije do sada

Objavljeno:

Voditeljka Tamara Grujić, koja godinama unazad donosi osmeh porodicama bez krova nad glavom, i rasplače gledaoce kada odgledaju kadrove epizode, novu sezonu emisije sa svojim timom jednom prilikom je radila u Republici Srpskoj.

Razlog za to - naš proslavljeni glumac koji nas je prerano napustio, Nebojša Glogovac.

Ustav Republike Hrvatske, Nebojša Glogovac
foto: Promo

"Krajem 2017. godine, pozvao me je naš divni, nažalost pokojni, dramski umetnik Nebojša Glogovac, koji je rodom iz Nevesinja. Rođen je u Trebinju i često je odlazio u Republiku Srpsku. Tamošnja boračka organizacija, koja vodi računa o bivšim borcima građanskog rata, zamolila ga je da stupi u kontakt sa mnom", rekla je Tamara.

Tamara Grujić
foto: Printscreen/jutjub/stamaromuakciji

"Intenzivno sam se čula sa Nebojšom i rekla sam mu da ćemo sigurno doći. Nažalost, preminuo je u prvoj polovini 2018. i pred smrt u poslednjim porukama rekao mi je 'Molim te, nemoj samo da zaboraviš'. Kao da mi je neki amanet dao, a ja njemu obećanje da ću kad-tad tamo da odem. Dugo smo se pripremali, stupili u kontakt sa nadležnim institucijama u Republici Srpskoj i konačno otišli krajem juna, a snimali smo do kraja novembra. Celu sezonu smo posvetili Nebojši Glogovcu. Bili smo i u rodnoj kući njegovog tate i dede, gde je on proveo veliki deo detinjstva... Mnogo nam je bilo teško".

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.