OVU STVAR ŽENE MORAJU URADITI POSLE 40. GODINE: Dobro obratite pažnju, VAŽNO JE
Noge Lare Bojanić, Foto: printscreen/instagram/ lara_bojanic

FIT POSLE ČETRDESETE

OVU STVAR ŽENE MORAJU URADITI POSLE 40. GODINE: Dobro obratite pažnju, VAŽNO JE

Vežbe sa kuhinjskom krpom su savršene za oblikovanje unutrašnje strane butina

Objavljeno:

"Posle 40 te žene su iskusnije, imaju više samopouzdanja, znaju šta žele ono što im smeta jeste fizička promena na telu, a posebno kada je kilaža u pitanju." kaže fitnes instruktorka na svom instagram profilu.

Dva glavna razloga zbog kojih žene ne stižu da se posvete redovnim treninzima su veliki broj svakodnevnih obaveza i manjak slobodnog vremena.

Ali, neke vežbe je moguće uraditi i u kućnom ambijentu, i to pomoću neočekivanog rekvizita - kuhinjske krpe.

Kako za Ona.rs objašnjava fitnes instruktorka Lara Bojanić, kuhinjska krpa je sjajan rekvizit za oblikovanje nogu i topljenje masti sa unutrašnje strane butina.

Vežbe sa kuhinjskom krpom su savršene za oblikovanje unutrašnje strane butina

Iako se čini da je nepopularno nazvane “jahaće ili viseće pantalone” nemoguće skinuti bez iscrpljujućih treninga, masaža i trčanja, Lara nas uverava da su vežbe koje možete pogledati u snimku na početku teksta i te kako efikasne.

Potrebno je samo da budete uporne i da ih radite bar tri puta nedeljno po desetak minuta, a prve rezultate možete da očekujete već posle par nedelja.

RUSKA FITNES INSTRUKTORKA O ŽIVOTU U BEOGRADU! Irina: Ne mogu da verujem šta je ovde moguće, u RUSIJI JE TO ZABRANJENO 15 GODINA:

02:25

RUSKA FITNES INSTRUKTORKA O ŽIVOTU U BEOGRADU! Irina: Ne mogu da verujem šta je ovde moguće, u RUSIJI JE TO ZABRANJENO 15 GODINA

(Espreso/Ona)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.