OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA MARKA ŽIVIĆA PRED SMRT: I kamen bi ZAPLAKAO, odmah su mu to ISPUNILI
Marko Živić, Foto: Rtv Plus Kruševac

paŽnja

OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA MARKA ŽIVIĆA PRED SMRT: I kamen bi ZAPLAKAO, odmah su mu to ISPUNILI

Zamolio sam upravu da kada se ta predstava skine sa repertoara da otkupim kostim i da ga imam uvek u mom ormaru kao podsećanje na jedan divan život koji sam živeo 150 predstava - rekao je Živić tada u emisiji "Balkanskom ulicom o kostimu koji je sahranjen sa njim u sanduku

Objavljeno: 14:11h

Glumac Marko Živić imao je poslednju želju, koja mu je ispunjena, a njegov prijatelj i kolega Jug Radivojević otkrio je o čemu se radi.

- Mi smo Marku kostim iz predstave 'Let iznad kukavičjeg gnezda' položili u njegov sanduk. 27. i 28. avgusta Marko je odigrao svoje poslednje dve predstave, naravno 'Let iznad kukavičjeg gnezda' u velikom stilu pred hiljadu ljudi, ovacijama je pozdravljena predstava kao i on zbog te uloge koju je maestralno igrao - rekao je Radivojević, prenosi Mondo.

Marko Živić
foto: DRAGAN KADIĆ

- Preponosan sam na ovu ulogu, divna ekipa. Ovo je jedini kostim koji ću odneti kući. Izuzetno sam vezan za gospodina Martinija jer je to čovek oličenje većine ljudi koji danas žive svoje živote a život ide pored njih. On je jako tužan čovek suštinski. Zamolio sam upravu da kada se ta predstava skine sa repertoara da otkupim kostim i da ga imam uvek u mom ormaru kao podsećanje na jedan divan život koji sam živeo 150 predstava - rekao je Živić tada u emisiji "Balkanskom ulicom o kostimu koji je sahranjen sa njim u sanduku.

Podsetimo, Marko Živić preminuo je 14. oktorbra, od posledica koronavirusa, ali i nakon duge i teške bolesti.

(Espreso/ Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.