ZAR JE MOGUĆE DA JE TOLIKI? Svi gledaju u ovaj deo TELA Lidije Vukićević, PRIZOR BACA U NESVEST (FOTO)
Lidija, Foto: © ATA Images

SVE MANJI I MANJI

ZAR JE MOGUĆE DA JE TOLIKI? Svi gledaju u ovaj deo TELA Lidije Vukićević, PRIZOR BACA U NESVEST (FOTO)

Ukoliko ste mislili da je nemoguća da žena u 60 godina izgleda bolje nego u dvadesitim, Lidija je čist primer da je to i te kako moguće

Objavljeno:

Mislimo da će Lidija Vukićević morati da nam otkrije gde se nalazi fontana mladosti, jer iz godine u godinu žena sve bolje izgleda, a njeno telo sve zategnutije. Obukla je crnu usku haljinu i sve nas raspametila.

Glumica Lidija Vukićević izgleda zanosnije nego ikada.

Ukoliko ste mislili da je nemoguća da žena u 60 godina izgleda bolje nego u dvadesitim, Lidija je čist primer da je to i te kako moguće. Njena kosa nije izgubila na volumenu, i dalje je duga i loknasta, grudi su joj bujnije, a struk uži. Izgleda da su čuda kod te glumice moguća i posle dvoje dece. Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi njena savršena figura u elegantnoj crnoj haljini, a na telu bi joj pozavidele mnoge mlađe dame.

Glumica važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima. Ovoga puta ona je pozirala u dugoj korset-haljini koja otkriva njeno bujno poprsje i čipkane bretele od brushaltera. Haljina ima karnere koji padaju preko spuštenih rukava preko ramena. Struk je detalj koji je pobrao najviše komplimenata, a mnogi su se pitali kako je moguće da glumica ima tako ravan stomak koji izgleda bolje nego ikad.

- U iščekivanju bjuti proizvoda koji ću veoma brzo predstaviti, pozorišnih festivala i snimanja, još jedino stižem da se slikam - napisala je lepa glumica.

Objava je za polovinu dana dobila 16.000 sviđanja. Mnogi su komentarisali da godine prolaze, a popularna glumica ne stari, već je zadržala mladalački izgled.

- Zgodnice i lepotice - poručila joj je glumica Danica Maksimović, dok joj je pevač Željko Samardžić poslao gomilu srca.

- Samo ću reći vau! Ženo, šapni mi tajnu, nikome je neću reći! Ti prkosiš svemu šta su o životu i godinama rekli -

- Koliko lepote na jednom mestu -

- Zna li neko koliko tačno Lidija ima godina? -

- Lepša si nego čak i u "Boljem životu" -

- Ovako izgleda savršena žena -

- Bravo, devojko! -

- Božanstveno lepa - reagovali su samo neki od njenih 253.000 pratilaca na popularnoj društvenoj mreži.

Vukićevićeva je nedavno otkrila na Instagramu i koja je tajna njenog izvajanog tela.

- Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna, ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle, morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem, nemam ženu koja mi čisti kuću pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičkim radom gde aktiviram sve mišiće. Sama sam napravila listu ishrane jer se držim one Šekspirove rečenice: "Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani". Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala. Sasvim je dovoljna garderoba da odredi da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili. Šetam mnogo sa svojim životinjicama i pre svega život sam uzela u svoje ruke. Godinama živim isključivo po svojim pravilima, bez osvrtanja na druge. Pošto uvek postoji ono "ali", za svaki slučaj u kući imam sasvim prirodne tablete za regulisanje željene telesne težine jer zdravlje je najvažnije i ja ga poštujem - objasnila je ona.

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.