ZBOG OVO TRAGEDIJE JE PELE OSEDEO PREKO NOĆI SA 28 GODINA: Cela porodica je bila POGOĐENA TIME, ne zaboravlja se
Dragan Petković Pele, Foto: Printscreen/youtube/ Dokumentarne Emisije Balkan

TRAGIČNO

ZBOG OVO TRAGEDIJE JE PELE OSEDEO PREKO NOĆI SA 28 GODINA: Cela porodica je bila POGOĐENA TIME, ne zaboravlja se

Na pitanje kako čovek izdrži tako nešto iskreno je rekao da se u prvom trenutku ne oseća ništa

Objavljeno:

Svi prepoznajemo Dragana Petrovića Peleta po karakterističnoj sedoj kosi, nedavno je otkrio da nije genetika, nisu ni godine, već tragedija koja je pogodila čitavu njegovu porodicu zbog koje je osedeo preko noći.

Poginuo mu je rođeni brat...a to je bila samo prva u nizu velikih nesreća.

- Saznao sam pred sam početak predstave. Bila je to sećam se 'Kolubarska bitka'. Nije u to vreme bilo mobilnih telefona, neko je javio u pozorište. Pitao sam Mišu Janketića, pošto u toj predstavi on igra glavnu ulogu, a ja sam imao dve-tri scene, da li mogu da idem, da li može da igra bez mene. Kaže mi - naravno. Ulećem u neku krntiju od auta koji sam tada vozio i odlazim. Kasnije sam se osvestio. Imao sam 28 godina tada. I kada sam se vratio na Akademiju, vratio sam se kao sed čovek - ispričao je Pele.

Dragan Petrović Pele
foto: prentscreen/youtube/Sivi Službenik

Na pitanje kako čovek izdrži tako nešto iskreno je rekao da se u prvom trenutku ne oseća ništa.

- Izdrži. To je onaj mehanizam samoobmane. Isto je kao i kad se posečeš. To ne boli odmah, boli kasnije. Nalet adrenalila. U prvom trenutku ne osećaš ništa, onda kad se malo osvestiš osećaš bes pa tek onda tugu - rekao je Dragan Petrović Pele u emisji “TV lica kao sav normalan svet".

Pele je rekao i da je njegov brat bio sušta suprotnost njemu. Opisao ga je kao visokog, mirnog i staloženog, dok je, kako kaže, on uvek izvodine neke "kerefeke".

Da nesreća ne ide sama svedoče i dalji gubici koji su ga pratili tokom života. Za bratom, preminuli su mu i roditelji.

- Prvo je poginuo brat, pa je umro tata, i na kraju je 2013. godine preminula i mama. Dok je tata bolovao sve vreme sam radio, išao sam na fakultet i igrao predstave, ali sam ih redovno obilazio. Kada se mama razbolela, mesec dana je ležala u bolnici „Sveti Sava“, gde sam odlazio svaki dan. Na dan sahrane igrao sam komediju. Malo je teško da se čovek „prebaci“, ali to je život - zaključio je Pele tada za RTS.

Dragan Petrović Pele o slučaju Branislava Lečića

03:27

Dragan Petrović Pele o slučaju Branislava Lečića

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.