WC ŠOLJA ĆE VAM BLISTATI NAKON OVOGA: Trik od 50 dinara će vas oduševiti, MORATE OVO PROBATI
WC šolja, Foto: Printscreen/Youtube/HowToTop

obratite pažnju!

WC ŠOLJA ĆE VAM BLISTATI NAKON OVOGA: Trik od 50 dinara će vas oduševiti, MORATE OVO PROBATI

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom

Objavljeno:

Žute mrlje iz WC šolje uz jedan jeftin proizvod iz kuhinje postaće prošlost.

Majka iz Australije podelila je kako je trik za čišćenje šolje od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje. U grupi na Fejsbuku, žena po imenu Loren otkrila je kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu, prenosi Dejli Mejl.

– Mrzim da čistim wc šolju. Ali dve posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u šolji devet sati rešiće celu stvar. Najteži deo procesa je paziti da ljudi ne koriste toalet tokom tih devet sati. Htela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Loren u svojoj objavi te uz nju podelila fotografije odlične transformacije.

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom.

– Koristim limunsku kiselinu na skoro svakodnevno za čišćenje wc šolje, ali odlična je jer nema hemikalija pa i deca mogu da čiste s njom – komentarisala je jedna majka.

– Limunska kiselina je najbolja! Odlična za toalete – složila se jedna korisnica.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.