OTKRIVENO ŠTA JE OTAC NEBOJŠE GLOGOVCA URADIO ZA NJEGA U NJEGOVIM POSLEDNJIM DANIMA: Čitaćete u suzama
Nebojša Glogovac, Foto: Printscreen: Youtube/ STUDIO BULEVAR

otkrivamo

OTKRIVENO ŠTA JE OTAC NEBOJŠE GLOGOVCA URADIO ZA NJEGA U NJEGOVIM POSLEDNJIM DANIMA: Čitaćete u suzama

Milovan je svojim primerom, kroz rad i davanje sebe, svima, pa i Nebojši pokazivao pravi put

Objavljeno:

Legendarni glumac Nebojša Glogovac, napustio nas je 2018. godine nakon borbe sa teškom bolešću, a njegov otac, prota Milovan, tada je otvoreno govorio o svom bolu nakon gubitka sina.

- Jeste muka. Jeste žalost. Jeste bol, neprebol… Ali, kad i danas stižu reči odasvud: Nebojša se nikad i nigde nije obrukao, to vam daje snagu da u molitvi i veri koju je i on živeo, nadvisite ličnu patnju. Molitva je najbolji lek, uteha i nada. Pre svega vera da je on sad sa Bogom živim, istinitim. Da je u boljem svetu od onog koji je ostavio. Uteha je i u tome što se on ostvario u ovozemaljskom životu - rekao je on tada za „Večernje novosti“.

Milovan je svojim primerom, kroz rad i davanje sebe, svima, pa i Nebojši pokazivao pravi put.

Nebojša Glogovac
foto: Dragana Udovičić

- Prota Milovan je izuzetno dobar čovek, a tu njegovu osobinu i ljudskost posedovao je i Nebojša. Iako je on bio doajen glumišta, svoju veličinu nikada nije isticao, naprotiv, znao je da bude pokoran i da spusti glavu. Na mene lično Nebojša je ostavio utisak velikog čoveka sa još većim srcem, u kojem je bilo mesta samo za ljubav. Kad god bismo razgovarali, on je jedino pričao o deci i ženi, i to samo kada bi govorio koliko ih voli. Relativno skoro, kada je Milovan, koji se penzionisao, rekao da mu se Nebojša razboleo i da je započeo s lečenjem, sve mi je, nažalost, bilo jasno. Tugom i teretom koje je nosio na svojim plećima nije hteo druge da opterećuje, jer, kako je nagovestio, to je bila borba njihove porodice. Prota Milovan, iako je u penziji, živeo je na relaciji Beograd-Pančevo. U Nebojšinim poslednjim danima njegov otac se nije odvajao od njega, pružajući mu duhovnu i fizičku pomoć - rekao je sveštenik crkve.

(Espreso9


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.