OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SIGURNO ZGRNUTI BRDO PARA DO 18. MARTA: Da li ste među njima
Novčanik, Foto: James Clarke Images / Alamy / Profimedia

HOROSKOP I NOVAC

OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SIGURNO ZGRNUTI BRDO PARA DO 18. MARTA: Da li ste među njima

Sada je nastupio jedan od najvažnijih perioda u godini, reč je o Saturnu u Ribama koji će uticati na apsolutno sve horoskopske znake

Objavljeno:

Mart mesec je mesec tranzicija i promena. Na prvu loptu ne deluje kao da nam se nešto dobro dešava, jer budimo realni promene nisu jednostavne, ali kada taj prvobitni šok prođe shvatimo da smo na ogromnim dobicima. Mnogi bi trebalo da očekuju lepe stvari. Zbog Saturnovog ulaska u Ribe, neki će morati da se stisnu i nauče da štede, dok če drugi dobiti zasluženu nagradu i ono što im pripada.

Sada je nastupio jedan od najvažnijih perioda u godini, reč je o Saturnu u Ribama koji će uticati na apsolutno sve horoskopske znake.

Naglašen znak Ribe pojedinim znakovima zodijaka znatno više odgovara kada je novac u pitanju. Četiri horoskopska znaka dobiće poboljšanje kada je reč o finansijama.

Saturn
foto: Profimedia

Ovan

Venera u vašem znaku donosi vam puno razgovora o finansijama, ali i o povišici na poslu. Budite pametni i iskoristite uticaj Venere koja može imati značajan doprinos finansijskom stanju.

Ovan
foto: Phil Ball / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodolija

Planete sve rade što vama ide u korist, ali vi ste veoma ambiciozni kada je reč o novcu. Dobićete novac, ali to neće biti tako velika suma koju vi očekujete i kojoj se nadate. Moguće je da ćete se dogovoriti sa novim poslovnim partnerom i to će vam se veoma isplatiti.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Saturn u Ribama donosi vam zaradu iz kuće ili na osnovu nekretnina. Na primer, ako se bavite kupoprodajom stanova ili nečega drugog, onda možete imati veliku dobit. Vi ste znak koji uvek dobija ako praktikuje i neke igre na sreću, prenosi "Krstarica".

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Ova nedelja izuzetno je bitna za vašu platu. Desiće se prelomni trenutak koji se odnosi na vaša primanja, tako da blago vama - očekujte pomak!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.