SIGURNOST TOKOM VOŽNJE: Potreban vam je neizostavan dodatak za vaš automobil!
Žena za volanom, Foto: Profimedia / Dan Grytsku / Alamy / Alamy /

MORATE IMATI

SIGURNOST TOKOM VOŽNJE: Potreban vam je neizostavan dodatak za vaš automobil!

Takođe ih možete koristiti za prelepe pejzaže i prizore tokom vaših putovanja

Objavljeno:

Želite da imate dodatnu sigurnost tokom vožnje? Ili možda čak da zabeležite vaša putovanja? Auto kamere su danas neizostavni dodatak svakom vozilu, a one mogu da poboljšaju vašu sigurnsot i uživanje u vožnji. Auto kamere su veoma praktične i jednostavne za korišćenje, a ujedno i vrlo korisne u slučaju sudara ili nezgode, ili pri prekršaju drugih vozača. Takođe ih možete koristiti za prelepe pejzaže i prizore tokom vaših putovanja.

Promo
foto: Promo

Auto kamera za snimanje saobraćaja je kompatibilni ultra tanki rekorder u vožnji, Full HD 1080P rezolucije i širokougaonog objektiva od 120 stepeni. Kompatibilan je sa TF memorijom, do 32 GB funkcije kontinuiranog snimanja u ciklusu i sa G integriranom senzorskom funkcijom.

Uređaj za snimanje u koracima: 1. Uključite snimanje na izborniku 2. Pre upotrebe formatirajte karticu u fotoaparatu 3. Zahvaljujući visokoj osetljivosti, isključivanje G senzora uštedeće puno videa koji se ne mogu pokriti u ciklusu. Tako se kartica brzo popunjava, a zatim se video zapis zaustavlja.

Važno: Koristiti auto punjač do 12 volti, a ako u vašem automobilu stoji naznaka da je punjač 24 volta onda može uništiti kameru. Baterija je vrlo mala, uvek se puni s auto punjačem.

Paket uključuje auto kameru, držač, auto punjač i korisnički priručnik.

Promo
foto: Promo

Budite spremni za svaku situaciju i poručite ovu auto kameru OVDE po ceni od 2.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.