AKO POJEDETE OVU NAMIRNICU PRE SPAVANJA SMRŠAĆETE: Ruskinja tvrdi da će se KILOGRAMI TOPITI sa vas
Pečurke, Foto: Adam Gault / Caia Image / Profimedia

paŽnja

AKO POJEDETE OVU NAMIRNICU PRE SPAVANJA SMRŠAĆETE: Ruskinja tvrdi da će se KILOGRAMI TOPITI sa vas

Prema rečima nutricioniste Evgenije Pegove, da bi izgubili težinu, važno je da u ishranu uvedemo više niskokaloričnih namirnica koje je dozvoljeno jesti i pre spavanja

Objavljeno:

Preskakanje večere je "prva pomoć" kod mršavljenja. Ipak, mnogima nije baš lako da se uspavaju ako im je stomak prazan, pa pokleknu tamo negde oko ponoći.

Kako bi izbegli ovaj scenario koji nas dodatno obeshrabruje u nameri da smršamo nutricionisti savetuju da ne isključujemo ishranu u večernjim satima, već samo da vodimo računa o namirnicama koje unosimo.

Prema rečima nutricioniste Evgenije Pegove, da bi izgubili težinu, važno je da u ishranu uvedemo više niskokaloričnih namirnica koje je dozvoljeno jesti i pre spavanja.

Dijeta
foto: Profimedia

Njena prva preporuka je kefir. Dobro utiče na varenje, a ni na koji način ne ometa gubitak težine. Bolje je izabrati onaj koji nema mnogo masnoće. Ako vam ovaj prirodni pribiotik nije dovoljan, možete se počastiti i porcijom pečuraka. Doktorka tvrdi da je dozvoljeno pojesti oko 300 g šampinjona pečenih u rerni bez ulja i soli, jer se tako stvara višak vode u organizmu. Kako bi pečurke bile ukusnije dodajte neko začinsko bilje.

Takođe, i salata od krastavaca i drugog zelenog povrća pogodna je kao užina pred san. Možete dodati spanać ili zelenu salatu, a kao preliv koristite laneno ili maslinovo ulje ili limunov sok.

(Espreso/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.