topiće se
PRE POHOVANJA BELOG MESA OBAVEZNO GA PREMAŽITE SA 1 NAMAZOM: Hrskavije do sada NISTE PROBALI
Uživaćete u zalogajima kada to uradite
Pohovano belo meso uz krompir pire je idealna kombinacija.
Kako bi bilo sočno morate da ga premažete sa jednim namazom.
Uživaćete u zalogajima kada to uradite.
Ovako pripremljeno belo meso niste probali, a garantovano će vam se dopasti.
Sastojci:
600 g pilećeg filea
80 g krem sira
150 g brašna
2 jajeta
20 ml mleka
2 kašike seckanog peršuna
50 g putera
3 čena belog luka
150 ml belog vina
1 limun
Meso se se pre nego što ga umočite u jaja i brašno premazuje krem sirom, a onda se krčka u aromatičnom sosu od belog vina, peršuna i belog luka.
Priprema:
Meso malo istucite, pa onda posolite i pobiberite meso sa obe strane. Jaja umutite sa mleko, a takođe ih posolite i pobiberite i pospite kašikom seckanog peršuna. Meso premažite krem sirom, pa ih uvaljajte u jaja, a onda i u brašno, pa ispržite na malo zagrejanog ulja. Izvadite meso, pa istopite puter i dodajte mleveni beli luk, belo vino i rendanu koru limuna. Kada krene da vri sos vratite meso i ostavite kratko u tiganju.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!