NAJRADOSNIJE VESTI O SNEŽANI SAVIĆ KOJE SU MOGLE BITI SAOPŠTENE: Nakon ovog će PLJUŠTATI ČESTITKE I POLJUPCI
Snežana Savić, Foto: Damir Dervišagić

čestitamo

NAJRADOSNIJE VESTI O SNEŽANI SAVIĆ KOJE SU MOGLE BITI SAOPŠTENE: Nakon ovog će PLJUŠTATI ČESTITKE I POLJUPCI

Važila za jednu od najlepšiih žena bivše Jugoslavije, a mnogi smatraju da se to nije promenilo ni do danas, budući da nije uradila nijednu estetsku intervenciju na sebi

Objavljeno:

Glumica i pevačica Snežana Savić danas slavi 70. rođendan, ali svojim izgledom odaje utisak da su godine u njenom slučaju ipak samo broj. Ona svoje godine ne krije, naprotiv, ponosna je na njih.

Važila za jednu od najlepšiih žena bivše Jugoslavije, a mnogi smatraju da se to nije promenilo ni do danas, budući da nije uradila nijednu estetsku intervenciju na sebi.

Mnogi je pitaju šta je tajna njene mladolikosti, ali ona nema adekvatan odgovor na ovo pitanje. Ipak za Novu S je izjavila:

„Ništa ne radim, niti sam bilo šta uradila na sebi, u smislu nekih intervencija. Ne znam šta da vam kažem. Za sada još uvek nekako podnosim sve te promene koje vidim neminovno, koje su došle sa godinama. Ne mogu se ja takmičiti sa nekima koji su puno mlađi od mene. Jednostavno pokušavam da dostojanstveno starim. Da li će mi to biti omogućeno kroz moje dalje postojanje i kroz iskustva sa kojima ću se sretati, na način na koji ću moći sebe da ispratim, a da ne razočaram one kojima se dopada ovo što ja radim i koji očekuju od mene taj prefiks da uvek dobro izgledam, ali trudiću se, i ako Bog da da me zdravlje posluži. Ako niste zdravi, gotovo je“, ispričala nam je glumica, a potom se osvrnula na godine iza sebe. Kako je rekla, kada sve presabere, ne žali ni za čim.

1 / 5 Foto: Dado Djilas

„Živela sam punim plućima i ne žalim ni za čim. Dosta sam išla u susret iskustvima, iskušenju, ponekad sam pravila greške i neke stvari možda ne bih činila kroz iskustvenu prizmu, sad u ovim godinama. Možda je pametnije bilo da ne budem takva, da ne idem baš tako srcem kroz život i da ne budem previše emocionalno angažovana u svemu tome. Da malo više racionalno posmatram život, stvari oko sebe, poslovne ponude, izazove, trenutke… Ali prosto, takva sam bila. Čovek je u mladosti i buntovan i manje koristi mozak nego kad dođe u neke godine kad ostari, onda ipak ima malo zadrške. Nekako smo u mladosti svi i lakomisleni i brzopleti, a mogu čak i reći, površni“, izjavila je ranije za Novu S Snežana Savić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.