DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART: Blizanci će imati NEZGODNU SITUACIJU, Lavovi nastavljaju PO SVOME, a vi?
Dnevni horoskop, Foto: Profimedia

horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART: Blizanci će imati NEZGODNU SITUACIJU, Lavovi nastavljaju PO SVOME, a vi?

Dnevni horoskop za 5. mart

Objavljeno:

Horoskop za nedelju 5. mart 2023. godine.

Predikcije za svih 12 znakova.

Ovan

Za vas je veoma važno da danas poznate svoju vrednost. Niko nema prava da odlučuje umesto vas i pridržavajte se toga tokom celog dana. Mogući problemi sa kukovima.

Bik Situacija u krugu porodice je veoma stabilna zahvaljujući vašoj želji da sve dovedete u najbolji red. Partnerski odnos doživljava transformaciju zahvaljujući partnerovoj želji da vas usreći.

Horoskop
Horoskopfoto: Profimedia

Blizanci Situacija sa prijateljima je veoma nezgodna i imaćete probleme u dokazivanju onoga što osećate. Sačekajte da prođe nekoliko dana i onda donosite neke važne životne odluke.

Rak Ovo je idealan period da se okrenete sebi i da vodite računa malo više o svom zdravlju. Starija osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška iako to sada ne vidite tako..

Lav Tvrdoglavo se ponašate iako znate da to nije u redu. Situacija sa partnerom će se popraviti onog trenutka kada prestanete da ga krivite za određene stvari. Zdravlje je u najboljem redu.

Devica Prihvatite ponudu od strane partnera i uživajte u narednim danima. Situacija na planu poslu ce se razrešiti onog momenta kada početi da verujete da imate pravo na uspeh.. Vaga Današnja situacija u krugu porodice vam daje nadu da se sve može rešiti u vašem interesu. Osoba u znaku Ovna vam objašnjava detaljno svoju situaciju ali vi nemate vremena da se bavite njenim problemima.

Horoskop
Horoskopfoto: Profimedia

Škorpija Situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da sve dovodite u sumnju. Sve što se dešava, dešava sa sa pravim razlogom i nikada ne sumnjajte u odnos sa partnerom. Problemi sa kičmom. Strelac Danas je najbolje da se što više pozabavite svojim zdravljem i da boravite na svežem vazduhu. Partner će biti veoma ljut zbog vaše nemarnosti i tvrdoglavosti. Jarac Do kraja nedelje pokušavali ste da donesete neku odluku ali ste uvideli da od toga nema ništa. Oslonite se na sebe i isključivo na svoje sposobnosti i mogućnosti. Osoba u znaku Lava može vam biti velika podrška. Vodolija Nemojte odustajati od onoga što ste planirali iako vam ne ide sve u prilog Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog partnerove želje da dominira po svaku cenu. Ribe Bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i onoga što će vam prirediti. Poslovno ste veoma nestabilni jer ne znate šta tačno želite. Čuvajte se naglih odluka jer je to vrlo nestabilna atmosfera.

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.