OD SADA ĆETE OSLIĆ POHOVATI SAMO U 1 SASTOJKU: Samo tako će KORICA biti HRSKAVA
Oslić u tiganju, Foto: Printscreen/youtube/SašinaKuhinja

njam njam

OD SADA ĆETE OSLIĆ POHOVATI SAMO U 1 SASTOJKU: Samo tako će KORICA biti HRSKAVA

Zbog određenih grešaka vam ispadne suva i ne bude sočna

Objavljeno: 21:02h

Riba je najukusnija kada se spremi na roštilju, ali i pohovana može da ispadne ukusna samo ako je napravite kako treba.

Zbog određenih grešaka vam ispadne suva i ne bude sočna.

Pohovanje može da bude pipav posao, zato vam Stvar ukusa pedlaže šta da uradite kako biste sebi olakšali posao.

Riblja salata, Oslić
foto: Printscreen/youtube/SašinaKuhinja

Kada očistite ribu prvo je dobro osušite. Isecite je po želji, a onda pripremite poh. Prvo je uvaljajte u obično brašno, zatim u umućena jaja u koja ste dodali začine, a onda ponovo u brašno, ali sada kukuruzno. Ako ste dovoljno vešta domaćica možete da pomešate brašno i jaja, pa ribu da uvaljate samo u tu smesu.

Riblja salata, Oslić
foto: Printscreen/youtube/SašinaKuhinja

Kada se pohuje morska riba u smesu od brašna i jaja dodajte i malo piva, jer će je učiniti ukusnijom i lakšom za pripremu.

Pastrmku, oslić i ostale bele ribe možete da pohujete i u susamu, a one koje imaju izraženiji miris u mlevenim bademima. Zbog njih će korica biti hrskava i neće mirisati neprijatno.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.