POMOĆU OVE KINESKE METODE MOŽETE OTKRITI POL DETETA: Njihov KALENDAR sve pokazuje, evo kako da SAZNATE
Beba, Foto: Profimedia

OTKRIJTE

POMOĆU OVE KINESKE METODE MOŽETE OTKRITI POL DETETA: Njihov KALENDAR sve pokazuje, evo kako da SAZNATE

Kinezi veruju da se uz pomoć ove tabele lako može utvrditi pol deteta

Objavljeno:

Babe su nam uvek govorile kad je stomak gore - muško, kada je dole - žensko, provereno ili ne, ta priča nikada ne zastareva, a svakako je dobra za razbribrigu. Uostalom uvek imamo ultrazvuk, ali dok ne prođe gotovo pola trudnoće treba se nekako razonoditi, a evo i kako. U nastavku prilažemo kalendar koji će otkriti pol vašeg deteta.

Kineski kalendar začeća navodno je pronađen u blizini Pekinga u grobnici jednog od kineskih careva, a napravljen je pre oko 700 godina. Kinezi veruju da se uz pomoć ove tabele lako može utvrditi pol deteta. Jedina dva podatka koja su važna zautvrđivanje pola su starost majke u trenutku začeća, kao i datum kada je beba začeta.

Pol bebe po kineskom kalendaru možete da izračunate tako što u gornjoj koloni pronađete datum kada je najverovatnije došlo do začeća, a sa strane su ponuđeni brojevi od 18 do 45 – to su godine starosti majke. Ukrstite dve kolone koje odgovaraju vama i u preseku ćete dobiti kućicu plave ili roze boje. Plava boja označava da ćete dobiti dečaka, a roze da čekate devojčicu.

Izračunajte pol bebe po kineskom kalendaru:

kineski kalendar za pol, bebe, pol bebe, pol bebe po kineskom kalendaru
foto: printscreen/facebook/HugBug

(Espreso/Demetra)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.