STAVITE ROLNU TOALET PAPIRA U ORMAR: Zauvek ćete se rešiti VELIKOG PROBLEMA
Toalet papir, Foto: X3M FOTO / Alamy / Alamy / Profimedia

ČUDO

STAVITE ROLNU TOALET PAPIRA U ORMAR: Zauvek ćete se rešiti VELIKOG PROBLEMA

Sigurno vam se dogodilo da čista odeća koju ste stavili u orman posle samo nekoliko dana izgubi svoj miris i počne neprijatno da miriše.

Objavljeno:

Taj specifičan miris često se javlja zbog neiskorišćenih materijala skrivenih unutra – nenošene odeće, posteljine, peškira i svega ostalog za čime retko posežete. Sve zato što u ormarima nedostaje pravilan protok vazduha i vremenom se pojavljuje uporan problem čak i u najčistijim enterijerima.

Pre nego što ovu metodu smatrate apsurdnom, dajte joj šansu. Stavite rolnu mirisnog toalet papira u orman i imaćete efekat korišćenja osveživača vazduha, a pritom ćete mnogo uštedeti. Rolnu je najbolje staviti na onu policu (ili fioku) gde čuvate slabo korišćenu garderobu. Ako vam se ne sviđa miris parfimisanog papira, možete ga napraviti sami. Sve što treba da uradite je da kupite toalet papir bez mirisa i našpricate rolnu eteričnim uljem.

Toalet papir, WC papir
foto: Profimedia

Da biste se trajno rešili problema, ne zaboravite da sprečite njegovo ponavljanje. U tu svrhu, jednom u nekoliko dana provetravajte ormare. Najbolje je kombinovati sa provetravanjem celog stana. Izvadite nenošenu odeću svakih nekoliko meseci i properite je.

Zahvaljujući ovom triku vaše stvari će uvek predivno mirisati.

(Esreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.