TUMAČENJE SNOVA: Šta znači sanjati BIČ, a šta GOLU ŽENU? (FOTO)
Foto: Profimedia

ko bi rekao?

TUMAČENJE SNOVA: Šta znači sanjati BIČ, a šta GOLU ŽENU? (FOTO)

Ako u snovima pecate, vrlo je verovatno da ćete osvojiti nagradu. Ako u snu gledate kako se voda preliva, stiže vam uspeh veći od najluđih snova...
Objavljeno: 09:25h

Stručnjaci koji podrobnije analiziraju pojavu brojeva u snu pripisuju to jednom od naših primarnih instinkata koji se ne gase dok spavamo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Shutterstock

- Nesvestan um je budan kako bi nas i uspavane brzo upozorio na neku iznenadnu opasnost, baš poput detektora kretanja. To nam je ostalo iz davnih vremena, kad je čoveka vrebalo mnogo opasnosti. Dakle, i u snu je naša podsvest budna kako bi nam osigurala preživljavanje. A danas trebamo novac da bismo preživeli. Ima, dakle, smisla da nam se u snu pokazuju neka rešenja naših problema jer dobitak znači preživljavanje - napisao je u svojoj knjizi “Sretnici: proverene strategije za dobru sreću“ novinar Randall Fitzgerald.

I narodna predaja ima svoje adute kad je o prizivanju novčića u džepove reč. Dok je s jedne strane dobro brati gljive celu noć, uglavnom vrganje, što je sreća i u stvarnosti, a u snu nosi i dodatne “novčane” bodove, neke druge pojave koje ne želimo “susresti” u stvarnosti dobro je sanjati. Na primer, izmet ili gnoj. Narodno verovanje poručuje da videti, namirisati ili ugaziti u izmet najavljuje značajno poboljšanje financijskih uslova, ali i sreću i napredovanje. Još je ponegde živo verovanje da sanjati novac nije dobar znak, ali to će zavisiti o vašoj trenutnoj životnoj situaciji i tome što vam je u snu značio novac.

foto: Stock Thinstock

Obično ako vidite da članovi porodice razmjenjuju novac, može biti znak narušenih odnosa u porodici ili naznaka sve većeg jaza između vas i partnera.

Sam novac u snu nije uvek loš znak. Ako ste sanjali da samo brojite novac, bi ćete uspešni u rešavanju nagomilanih problema, a možete očekivati i veliku zaradu. Hrpa novca pak može najaviti da vas doista čeka dobitak, a povoljno vam je i vreme za igre na sreću. Ako ste nekome pozajmljivali ili davali novac, znajte da vas novac voli, a ako je neko vama davao novac, ljudi će vam biti zavidni. Snovi o sitnom novcu znak su bogatstva i dobitka.

Značenje snova:

AKVARIJUM - Sanjate li akvarijum pun riba, očekujte svađu s partnerom, ali i dobit. Prazan akvarijum znači da vas muče brige zbog novca, ali one nisu opravdane i ubrzo ćete uvideti da niste bili u pravu te da se novčana situacija menja nabolje.

AUTOPUT - Autoput je simbol za igre na sreću. Što se brže vozite autoputem u snu, to je veća verovatnoća da ćete dobiti.

foto: Dragana Udovičić

BIČ - Sanja li ga žena, znači izazov u ljubavnom odnosu, a muškarcima brak s lošom ženom. Kupiti bič znak je zadovoljstva za druge, a ako ga izgubite u snu, očekuju vas zarada i dobitak.

foto: Giphy

BAJKA - Ako žene sanjaju da pričaju bajku, znak je dobitka. Kod muškaraca je obratno.

BERBA - Ako sanjate kako berete neko voće, bićete veseli i zdravi, a gledate li druge kako beru, očekuje vas bogatstvo.

foto: Profimedia

BISKUP - Sanjati da biskup drži misu može značiti da vam dolaze vesti o nasledstvu. Bićete uspešni ako u snu sretnete sveštenika.

BELO - Sanjati belu boju pokazatelj je iznenadne sreće.

foto: Shutterstock

BIK - Ako radi nešto u snu, pozitivan je znak te predviđa zaradu i dobre kupoprodajne uslove. Skače li bik, to je znak vernosti. Bikovi bez rogova nagoveštavaju neprijateljski nastrojene ljude. Crveni bikovi znače pretnju, beli sreću, a crni opasnost. Kupovati bikove znak je bogatstva, a ako ubijete bika, znači da ćete u stvarnosti savladati prepreke.

BLAGO - Ako u snu pronađete zakopano blago, očekuje vas finansijski dobitak.

foto: Profimedia

CVEĆE - Gajiti cveće najavljuje veći novčani dobitak.

foto: Print Screen Adria Media TV

DIVOKOZA - Znak je velike sreće, dobre intuicije i dobitka.

DETELINA - Detelina u snovima ima proročansko značenje, glasnik je sreće i velikih dobitaka.

GOLA ŽENA - Sanjati golu ženu jako je dobar znak, ona predstavlja sreću, uspeh i novčani dobitak.

KONJ - Sanjati konje uvek je dobar znak i znači da ćete dobro izbegavati nevolje u životu. Ako sanjate da jašete na konju u galopu, ostvarit ćete brz napredak ili dobitak te lako prevladati prepreke koje vam se postave na putu. Ako jašete laganim tempom, ne morate se brinuti ni zbog čega, sve će se glatko rešiti.

foto: Dragana Udovičić

KOSA - Videti ili doživeti u snu ispadanje kose najava je finansijskog dobitka ili sreće.

JABUKA - Ovo je voće simbol prosperiteta i bogatstva koje vas uskoro očekuje. Jabuka se takođe povezuje s mudrošću jer se dovodi u vezu s drvetom života u hršćanskoj mitologiji.

LEŠ - Mrtvački sanduk uvek znači dobru sreću. Videti mrtvu osobu u sanduku znak je velike sreće i velikog novca koji vam dolazi i donosi napredak.

MEDALJA – Pred vama su sretni dani. Znatno će vam se poboljšati finansijska situacija.

foto: Printscreen/Facebook/briony.logan

MEDVED - Pojavljivanje medveda ili više njih u snu pokazuje da ćete postići mnogo. Medvedi su uvijek znak dobre sreće i dobitka. Ako sanjate medveda koji pleše, namirićete sve dugove. Osim novca, medved najavljuje i ljubav ili zaljubljenost.

foto: Profimedia

ODEĆA - Ako sanjate da nosite sjajnu odeću, budućnost će vam biti jednako sjajna. Ako perete ili sušite odeću, znači da ste doneli dobru odluku koja će rezultirati i dobrim promenama. Ako vam je odeća poderana, tužni ste i tražite nekog drugog u životu.

foto: Profimedia

PRECI - Susret s dragim pokojnikom u snu znak je da je porodica blagoslovljena i da je pod njihovom zaštitom. Kad vam preci nešto govore, to znači da vam je osigurana finansijska sigurnost.

PILETINA - Ako sanjate da je kokoška snela jaje, vaši će se snovi ostvariti i doneti vam mnogo zadovoljstva. Ako vidite pile blizu drveta, čeka vas neočekivani novčani dobitak.

PŠENICA - Dozrela pšenica na polju donosi dobitak.

RIBA - Pecati znači da ćete osvojiti nagradu, a jesti ribu da vam dolazi novo bogatstvo. Videti ribe kako plivaju u bistroj vodi znak je sreće i bogatstva.

RUŽE - Kraljice cveća u snu najavljuju dolazak boljih dana. To se podednako tiče ljubavne i finansijske situacije.

SLON - Sanjati slona označava sreću u svim poduhvatima - finansijskim, poslovnim i ljubavnim. Ako jašete slona u snu, onda ćete na javi steći poštovanje i ugled.

foto: Printscreen Youtube

ŠIBICA - Ako u snu ugledate šibicu koja gori, verojatno ćete dobiti novac iz neočekivanog izvora na javi.

VODA - Sanjati vodu obično je najava finansijskog uspjeha. Ako u snu gledate kako se voda preliva, postići ćete finansijski uspeh veći od najluđih snova. Ako pijete vodu, vratit će vam novac koji vam duguju. Ako hodate po površini vode, postići ćete neverojatan uspeh.

foto: Thinkstock

ZMIJA - Ako vas u desnu ruku u snu ugrize bela zmija, verojatno vas očekuje novčani dobitak.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.