ZOVU JE I ŽIVOM LUTKOM: Ona je toliko lepa da niko ne veruje da JE STVARNA (FOTO)
Daki Tot, Foto: Printscreen Instagram/duckiethot

predivna

ZOVU JE I ŽIVOM LUTKOM: Ona je toliko lepa da niko ne veruje da JE STVARNA (FOTO)

Izrazito visoka i sa izražajnim crtama lica, ova tamnoputa lepotica neodoljivo podseća na lutku koju smo svi mi obožavali u detinjstvu

Objavljeno: 10:44h

Ova fatalna dama izaziva more pogleda i komentara gde god da se pojavi jer pleni neverovatnim izgledom.

Ova mlada devojka ima samo 27 godina, a već je osvojila svet.

Zahvaljući svom izgledu, manekenka Daki Tot je postala prava Internet senzacija.

Mnoge žene danas uz pomoć estetske hirurgije pokušavaju da postignu lepotu nalik Kim Kardašijan, Anđelinie Džoli, Ivanki Tramp, ali i Barbi, što je bio slučaj više puta.

Ipak, postoje i one dame koje je priroda nagradila neopisivom lepotom, a jedna od njih je australijsko-sudanska manekenka Daki Tot. Izrazito visoka i sa izražajnim crtama lica, ova tamnoputa lepotica neodoljivo podseća na lutku koju smo svi mi obožavali u detinjstvu.

Ona je slavu stekla kada se pojavila u jednom takmičenju za modele, a ovih dana se našla u medijima zahvaljujući fotografiji koju je objavila na internetu, a na kojoj izgleda identično kao Barbi.

Nakon postavljanja fotke na Tviteru, korisnici ove društvene mreže su počeli da joj ostavljaju komentare: "Mislio sam da je lutka", "Ne verujem da je stvarna, dok je ne vidim uživo", "Jesi li ti čovek?"

Lepa manekenka je već navikla na ove i slične komentare, te ističu da joj ne smetaju i da voli često da se našali na svoj račun. Kako vam se sviđa Daki?

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.