OBRATITE PAŽNJU
SADA JE NAJVEĆA NAVALA, A NISU SKUPI: Evo zašto treba VEĆ OD DANAS KRENUTI JESTI KISELE KRASTAVCE
Izvrstan su probiotik - balansiraju probavu i ubrzavaju stvaranje dobrih bakterija koje su ključan deo naše zdrave probave
Kiseli krastavci su nešto bez čega ne možemo zamisliti ovaj period.
Bogat su izvor minerala među kojima su i kalijum, natrijum i fosfor. Sadrže i vitamine poput vitamina C, A, B-6, B-12, riboflavin, niacin, i tiamin.
Snažan su antioksidans - štite telo od slobodnih radikala, nestabilnih hemikalija koje oštećuju stanice u našem organizmu.
Izvrstan su probiotik - balansiraju probavu i ubrzavaju stvaranje dobrih bakterija koje su ključan deo naše zdrave probave.
Čuvaju jetru - osim što poboljšavaju probavu, kiseli krastavci štite i jetru i pomažu joj da filtriraju toksine iz organizma.
Pomažu kod dijabetesa - istraživanje je pokazalo kako kiseli krastavci stabilizuju količinu hemoglobina - proteina u crvenim krvnim stanicama koje prenose kiseonik. Kiselost krastavaca pomaže u kontroli dijabetesa.
(Espreso/Stil)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!