DOKTORKA ME JE MOLILA DA JOJ ODAM TAJNU: Žena je otkrila recept za SAVRŠENU krvnu sliku
Krv, Foto: Petar lazović

otkriće

DOKTORKA ME JE MOLILA DA JOJ ODAM TAJNU: Žena je otkrila recept za SAVRŠENU krvnu sliku

Lek se preporučuje svima koji imaju lošu krvnu sliku kao posledicu nekog malignog oboljenja, anemija usled iskrvarenja, bubrežnih bolesnika, vegetarijanaca i drugih uzroka malokrvnosti

Objavljeno:

Jedna žena u svojoj ispovesti ispričala je kako njena majka ima problem sa krvnom slikom, a onda je dobila recept koji joj je u tome pomogao.

Nakon ponovljenih nalaza doktorka ju je doslovno pitala: “Čime ste popravili krvnu sliku, dajte mi recept?” Iz tog razloga želi s vama koji imate isti problem, da podelim ovaj recept koji je pomogao mojoj mami.

Sastojci:

300 grama aloa vere (sveže biljke) 400 grama divke (možete nabaviti u bolje snabdevenim marketima, nekada se koristila kao zamena za kafu) 400 grama meda u saću 0.5 litra vina od kupina ( kupiti u apoteci) 0.5 alkohola iz apoteke (etanol 70%)

Krvna grupa
foto: Profimedia

Priprema:

Za pravljenje leka biće vam potreban stakleni galon. Sve sastojke sameljite, u to dodajte vino od kupine, alkohol i dobro izmešajte najbolje drvenom kašikom. Poklopite galon i ostavite da stoji 3 dana, uz povremeno mešanje. Posle 3 dana, uzmite sterilnu gazu iz apoteke i procedite. Dobiveni sadržaj bude tamne boje, i konzistencije gustog soka. Čuvajte u staklenoj flaši ili galonu, i konzumirajte tri puta dnevno po jednu kašiku.

Nakon ispijene jedne ture proverite svoje nalaze i uverite se u ispravnost recepta. Mojoj mami je pomogao, nadam se da će i vama.

Lek se preporučuje svima koji imaju lošu krvnu sliku kao posledicu nekog malignog oboljenja, anemija usled iskrvarenja, bubrežnih bolesnika, vegetarijanaca i drugih uzroka malokrvnosti.

Ovaj lek možete piti koliko god želite, u preporučenoj dnevnoj dozi, a jedini nus efekat je neverovatno popravljanje krvne slike kojoj ste težili.

(Espreso/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.