OVO PIĆE MILOŠ BIKOVIĆ NAJVIŠE VOLI DA PIJE: Nateže ga na EKS, a vodi POREKLO od nama BLISKOG NARODA
Miloš Biković, Foto: © ATA Images

iznenadićete se

OVO PIĆE MILOŠ BIKOVIĆ NAJVIŠE VOLI DA PIJE: Nateže ga na EKS, a vodi POREKLO od nama BLISKOG NARODA

Biković je i ranije bio u centru pažnje medija i to ne samo onih koji prate filmsku industriju. Redovan je gost najgledanijih zabavnih emisija

Objavljeno: 13:20h

Miloš Biković, rođen u Srbiji, poslednjih pet godina doživljava popularnost i u Rusiji. Njegovo ime u poslednje vreme spominje se gotovo svakodnevno zbog velikog uspeha novog filma "Sluga", koji je postao najgledanija komedija u ruskoj istoriji. U pomenutom filmu, Biković glumi bogatog i bahatog momka, koji se, sticajem okolnosti, našao u prošlosti pa se mora snalaziti kao sluga.

Prema procenama ruskih medija, koje Radio Slobodna Evropa (RSE) nije mogao da potvrdi, glumci za uloge poput onih koje dobija Biković zarađuju od 200.000 rubalja (2.900 evra) na dan, ako se radi o seriji, i od 300.000 rubalja (4.350 evra) u igranom filmu. Takođe prema nepotvrđenim procenama, najveće zvezde u ruskoj kinematografskoj industriji plaćene su 400.000 - 500.000 rubalja po danu, što je od 5.790 do 7.240 evra.

Biković je i ranije bio u centru pažnje medija i to ne samo onih koji prate filmsku industriju. Redovan je gost najgledanijih zabavnih emisija.

Glumac je jednom prilikom odgovorio na pitanje “vodka ili rakija”, i evo šta preferira:

miloš biković
foto: Profimedia, Sergei Karpukhin/TASS

– Vodka je specifična jer udara na dušu. Na emocije. Zato Rusi i jesu tako srčan narod. Sve doživljavaju kroz osećanja. Rakija je, međutim, drugačija. Ona izaziva neko ku*čenje. U tome je velika razlika između ova dva pica. Iskreno, ja volim i jedno i drugo, tako da nemam favorite – poručio je Biković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.