OVO JE TAČNO VREME U KOJE TREBA DA DORUČKUJETE DA BISTE SMRŠALI: Pokrenućete metabolizam i SAGORETI KALORIJE
Jaja, Foto: Printscreen/Youtube/HONEYSUCKLE

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE TAČNO VREME U KOJE TREBA DA DORUČKUJETE DA BISTE SMRŠALI: Pokrenućete metabolizam i SAGORETI KALORIJE

Za doručak treba birati kombinaciju proteina, zdravih masti i ugljienih hidrata. Nedavno objavljeno istraživanje u Journal of Nutrition sugeriše da su vlakna odličan način prevencije debljanja i podsticanja mršavljenja

Objavljeno: 10:12h

Doručak nikako ne bimso smeli preskakati, s obzirom da je poznato da osobe koje o tome vode računa imaju zdravu telesnu težinu.

Vreme u danu kada doručkujete takođe ima uticaja na mršavljenje. Dijetetičar Kama Jadav za NDTV je otkrio da uravnotežen doručak doista pomaže da zdravo skinete suvišne kilograme.

- Najbolje vreme za doručak je u roku od dva sata nakon buđenja. Što pri pojedete doručak nakon što ste ustali to bolje za vaš metabolizam - otkrio je Jadav.

Doručak, Pecivo
foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

- Doručak pomaže u suzbijanju apetita. Ako jedenje doručka postane deo vaše svakodnevne rutine, smanjićete glad i žudnju kroz dan - dodao je.

Za doručak treba birati kombinaciju proteina, zdravih masti i ugljienih hidrata. Nedavno objavljeno istraživanje u Journal of Nutrition sugeriše da su vlakna odličan način prevencije debljanja i podsticanja mršavljenja.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.