HOROSKOP ZA PROLEĆE OTKRIVA DA ĆE 3 ZNAKA PLIVATI U PARAMA: Novčanik će im BITI PUN, nema većih SREĆNIKA
Novčanik u rukama, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

ASTROLOGIJA

HOROSKOP ZA PROLEĆE OTKRIVA DA ĆE 3 ZNAKA PLIVATI U PARAMA: Novčanik će im BITI PUN, nema većih SREĆNIKA

Njima će zvezde najviše biti naklonjene kada su u pitanju finansije

Objavljeno:

Novčani horoskop za proleće sa sobom donosi dobre vesti za tri horoskopska znaka.

Njima će zvezde najviše biti naklonjene kada su u pitanju finansije.

Skroz će moći da se opuste kada je novac u pitanju.

horoskop
foto: Profimedia

Bik

Pripadnici ovog znaka bi kraj meseca mogli da dočekaju sa uspehom sa finansijama. Bikovi su veoma vredni i konačno će im se trud isplatiti nakon što su duže vreme angažovani na projektu koji će im obezbediti dodatni izvor prihoda. Ipak, treba da paze da se ne zanose previše uspehom i novcem i zaborave da je važno odmoriti se, opustiti i tako obnoviti energiju potrebnu za nove pobede.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka kraj zime je povoljan period vezan za posao i finansije. Konačno, dobiće priliku da pokažu i maksimalno iskoriste svoj potencijal, čime će poboljšati njihov kućni budžet, a njima će se radovati. A za Strelce je kraj zime povoljan period vezan za posao i finansije. Konačno, dobiće priliku da pokažu i maksimalno iskoriste svoj potencijal, čime će poboljšati njihov kućni budžet, a njima će se radovati.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Iako se ljudima rođenim u ovom znaku sve, manje-više, vrti oko posla i finansija, u čemu su uspešni, sada je vreme da se okrenu ljubavi. Naime, samci bi do kraja zime mogli da upoznaju svoju srodnu dušu, pa je važno da malo više pažnje posvete ljudima koji ulaze u njihov život. Što se materijalnih stvari tiče, Jarčevi se raduju ostvarenju dugoročnih planova, bilo da se radi o kupovini nečega o čemu su dugo sanjali ili investicijama koje će se pokazati veoma dobrim.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.